2777
2789
همین دیگه. بعد تو با هر چند نفر که اشنانشدی اونا خیت میشن😑

خیت چرا؟

حداقل حرف دلشون زدن.

به نظرم الان عصر ارتباط دیگه

مثلا من به هرکدوم که پیشنهاد دادن خیلی محترمانه گفتم شما خانوم خوب و خوش اخلاقی هستین اما من دوست دختر دارم.

مثلا ادم خاستگاری نره که شاید جواب رد بشنوه؟

درسته این حرف؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیت چرا؟ حداقل حرف دلشون زدن. به نظرم الان عصر ارتباط دیگه مثلا من به هرکدوم که پیشنهاد دادن خیلی ...

میدونین دخترا با پسرا خیلی فرق میکنن. من بشخصه اگه پسری بهم نه میگفت دیگه اون ادم سابق نمیشدم.البتع بیشترش بخاطر فرهنگ جامعه هست که اینجوری باب شده . .دخترا سریع حس کمبود میکنن مثلا میگن من چی گم داشتم شاید خوشکل نبودم شاید نمیدونم فلان نبودم .خلاصه که سخته

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
میدونین دخترا با پسرا خیلی فرق میکنن. من بشخصه اگه پسری بهم نه میگفت دیگه اون ادم سابق نمیشدم.البتع ...

همونجوری که ما حس پسرا رو درک نمیکنم اونا هم همینجورین

من به شخصع نه بشنوم میشکنم

اخه محیط جوری نیس که برم بگم دوستت دارم

ولی به گفتنش می ارزه اگه واقعا دوشتش داری یه راهی واسه گفتن بهش پیدا کن یا به یه نفر مطمئن بسپر بره بهش بگه اگه قصد ازدواج داری فلان دختر ، دختر خوبیه خلاصه مخشو بزنن ، اگه نگی یه عمر پشیمونی و عذاب واست می مونه

🍀
خیت چرا؟ حداقل حرف دلشون زدن. به نظرم الان عصر ارتباط دیگه مثلا من به هرکدوم که پیشنهاد دادن خیلی ...

درسته کار زشتی نیست ولی ما عمری با این تفکر که پسر باید دنبال دختر باشه نه بالعکس زندگی کردیم،فرهنگ جامعمون سالها اینجوریه،ازونورم که غرور شخص دختر، من احساس میکنم اگر دختری به پسر پیشنهاد بده اون پسره ته دلش به حجب و حیای دختر شک میکنه حتی اگر بهترین دختر باشه،شایدم اشتباه میکنما،منکه علم غیب ندارم

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367