2777
2789
اتفاقا یه بار بحث سر همین موضوع بود  خیلی از پسرا عقیدشون همینه ، خواستگاری نریم که ممکنه جواب ...

خب هرکسی ممکنه فکر غلط داشته باشه.

هنوز هستن پسرایی که دختر میبینن کشتی میگیرن برای جلب توجه.

یا پسرایی که تک چرخ میزنن با موتور و تیکه میندازن.

هیچ وقت نمیشه فکر همه مردم درست کرد.

فکر من خودم خیلی با خونوادم متفاوت اونقدر که خیلی وقتا دعوامون میشه سر چیزای ساده.

اما بهتر برای بهتر شدن جامعه اول خودمون اصلاح کنیم.

یا حداقل کاری با افکار مریض نداشته باشیم و راه درست رو انتخاب کنیم.

به نظرم هر چقدهم دختر به حجب و حیایی باشه بازم راجبش بد فکر میکنن

آره ممکنه این اتفاقم بیفته،ممکنم هست اینجوری نباشه، نمیدونم والا،احتمالا بستگی به شخصیت دختر درخواست دهنده و شخصیت پسرم داره،پسرای باجنبه و باشخصیتم وجود دارن

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بی بند و باری نشه که اتفاقا خیلیم خوبه،تفکر قدیمی باید برا همون قدیم بمونه👌

صحیح هر چیزی برای زمان خودش هست.

البته این وسط ی سریا دارن فکر باز رو با همون بی بند و باری قاطی میکنن.

که باز همین مشکل آیندگان هست.

صحیح هر چیزی برای زمان خودش هست. البته این وسط ی سریا دارن فکر باز رو با همون بی بند و باری قاطی می ...

اوهوم،تفکر امروزی رو مساوی با بی بند و باری میدونن، ولی یادتون باشه یروزی اگر میگفتن یروزی بالاخره دوره ارباب رعیتی و برده داری به اون شکل فجیعش منسوخ میشه مردم میخندیدن،الانم همونجور

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
متوجه منظورتون نشدم

بابت دیر جواب دادن عذر میخوام،میدونید منظورم اینه توی هرزمانی اگر کسی خلاف تصورات و عقیده و آیین و کلا.. مردم اون زمان صحبتی بشه بهش میخندن یا بهش حمله میکنن کلامی،مثل وقتی که به مردم قدیم گفته میشد یروزی برده داری منسوخ میشه بهت میخندیدن حتی خود برده ها، الانم اگر بگی زمانی میرسه که دختر به پسر علنا درخواست میده یا حتی خواستگاریش میره یا میخندن بهت یا دیوانه فرضت میکنن اما زمانش که برسه میبینیم اونقدرام عجیب و دور از ذهن نبوده،مطمئن نیستم تونسته باشم منڟورمو رسونده باشم

بابت دیر جواب دادن عذر میخوام،میدونید منظورم اینه توی هرزمانی اگر کسی خلاف تصورات و عقیده و آیین و ک ...

بله درست میگین.

ی زمانی خانوما رو مدرسه راه نمیدادن.

ولی الان....

تو هر زمان مردم ی سری اشتباهات دارن.

که ایندگان اونارو اصلاح میکن.

بله درست میگین. ی زمانی خانوما رو مدرسه راه نمیدادن. ولی الان.... تو هر زمان مردم ی سری اشتباهات ...

احسنت،موافقم👌

چه پزی؟ من هرکس به هرکس دیگه علاقه‌مند باشه میتونه بهش بگه. البته اگه خودش مجرد و سینگل باشه و طرف ...

اولا من اصلا افکارمو نگفتم دوما بازم به شما ربطی نداره افکار ده ۶۰ سوما من ده۶۰ نیستم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

موفق باشین...

همچنیین شما

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن