2777
2789
عنوان

به دنبال هدف

258 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

مدتیه ذهنم خیلی درگیره همش به این فکر میکنم که هدفم از زندگی چیه؟ به چه کاری واقعا علاقه دارم؟ استعدادم تو چیه؟ اما هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر غرق میشم..

من الان دارم کارشناسی ارشد یه رشته مهندسی رو میخونم در حالیکه اصلا بهش علاقه ندارم و هیچ آینده ی شغلیم نمیتونم براش متصور شم.

شاید با خودتون بگید چرا علاقه نداشتی رفتی ارشد؟ چون یه مدت طولانی همش دنبال کار بودم و متاسفانه شغل مناسبی پیدا نکردم.

برای من زندگی بدون هدف معنا نداره حس میکنم ادم با ارزشی نیستم. یه آدم مصرف گرام.اصلا احساس خوبی نسبت به خودم ندارم. مگه میشه آدم به هیچ چیزی علاقه نداشته باشه؟ یا اینکه استعداد نداشته باشه؟؟  پس من واسه چی به این دنیا اومدم؟ واسه خوردن و خوابیدن؟؟ کسی هس که مثل من سردرگم باشه؟ یا اینکه راه خودشو پیدا کرده باشه؟

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9oZWxsaXRhbGsucG9kYmVhbi5jb20vZmVlZC54bWw&episode=aGVsbGl0YWxrLnBvZGJlYW4uY29tL2VwaXNvZGUtOWZvY3VzLW9ueW91cm5hdHVyYWwtdGFsZW50cy0lZDglYWElZDklODUlZDglYjElZGElYTklZDglYjItJWQ4JWE4JWQ4JWIxJWQ4JWFhJWQ5JTg4JWQ4JWE3JWQ5JTg2JWQ4JWE3JWRiJThjJWRiJS04MjZkZTRhYWQzNDg0YjFjZjkyZTdiMzk5MWRkODM5NA&hl=en-IR&ved=2ahUKEwi4mMnGmPfmAhUnA2MBHfYBBeYQieUEegQIBxAS&ep=6&at=1578596079951

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب جسارت تغییر داشته باش برو تومسیری ک مفید باشی ، وقتی با لیسانسش نتونستی کار کنی ارشد خوندن جز مدر ...

من جسارتشو دارم ولی موضوع اینه که هدف ندارم . ینی راهمو پیدا نکردم هنوز وگرنه حاضرم واسه رسیدن بهش بجنگم

ممکنه به رشتت علاقه نداشته باشی ولی امکان نداره به هیچی علاقه نداشته باشی ممکنه خدای نکرده مشکل روحی داشته باشی توصیه میکنم پیش یه روانشناس برو

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
یه تایمی هر آدمی اینطور میشه.. تلاش کن و فکر کن تا یه راهی پیدا کنی و افسرده نشی..سعی کن فعلا اگه بی ...

الان که دارم ارشد میخونم. اتفاقا موقع امتحاناتمه ولی اصلا رمقی برای درس خوندن ندارم 

من تورشته مورد علاقم تحصیل میکنم ولی خسته شدم تالیسانسم4سال دیگه حداقل مونده دلم کار میخواد 

منم دلم خیلی میخواد شغل داشته باشم و مستقل باشم . واقعا دوست دارم هم واسه جامعه آدم مفیدی باشم هم خودم احساس خوبی داشته باشم .

من خودم از طریق اکسپلور اینستام فهمیدم هدفم چیه چون اکسپلور جوری تنظیم شده که هر پیجی رو بری نگاه کنی مشابه همون میاد برات یه روز دیدم کل اکسپلورم شده همون چیزی که همیشه تو اینستا دنبال میکردم و به این نتیجه رسیدم این همونیه که میخوامش چون همیشه با عشق و علاقه بهش نگاه میکردم و الانم استارت کارمو زدم دروس دانشگاه رو به خوبی پاس کنم کارمو شروع میکنم😊 شماهم سعی کن متوجه بشی چه شاخه ایی رو دوست داری هنر پزشکی مهندسی دبیری زبان و.... بعد برو دنبال زیر مجموعش ببین کدوم بهت حس خوبی میده الان هنر هزار تا زیر شاخه داره ولی من فقط موسیقی رو دوست دارم یا از کامپیوتر انیمیشن سازی رو دوست دارم همه ی اینارو جمع زدم و فهمیدم به چی علاقه دارم و اولویت اولم شد همون چیز بقیه رفتن اولویت های دوم و سوم و...

✈🇺🇸