2777
2789
عنوان

چیکا کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 82 پست

ببین عزیزم بنظر من اولین کاری که باید بکنی اینکه بشینین صحبت کنین و بهش بگو باهات حرف دارم بگو بهم حسی داری دوسم داری و میخوای که باهم ادامه بدیم یا خیر اگه خدایی نکرده شک و تردید داشت ک با زبون بی زبونی گفت خودت بفهم اگه گفت ميخوامت توم بهش بگو این راهش نیست صحبت نکردن پس اگه دوست داری نبايد بزاري با این اخلاقا سرد بشيم و کمکم خودت همه چی و درست کن

وااای ایول  چرا  نمیتونم به اون که میرسم لال میشم هیچی تو فکرم نمیاد  بعدش میگم این چ ...

آره يکم زبون بریز همينارو بهش بگو ایشالا ک رفته رفته درست میشه اگه اوایل اشناييتونه ک عادیه این چیزا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که حل بشه. اصلا دوست دارید همو؟ 

مشکل من همینه  که انقد محافظ کارانه باهاش حرف میزنم  از  چیزایی که میذاره حس میکنم و اینکه یه سال یه مشکلی داشتم نبودم وقتی برگشتم   دوباره اومد سمتم در صورتی که گفتم فراموشم کرده و کاملا گیجم کرده خلاصه😑

ببین عزیزم بنظر من اولین کاری که باید بکنی اینکه بشینین صحبت کنین و بهش بگو باهات حرف دارم بگو بهم ح ...

اخه من همچنین اخلاقی ندارم از یک به دو برم بهش بگم دوسم داری یانه  توقع دارم خودش بگه که   یه وقتم تو این شرایط میبینی از رو  نمیدونم  خجالت و همینجوری یچی بپرونه میخوام نامحسوس بپرسم  چیزی که  حسشو بگه

آره يکم زبون بریز همينارو بهش بگو ایشالا ک رفته رفته درست میشه اگه اوایل اشناييتونه ک عادیه این چیزا ...

باید یه دلگرمی بهم بده تا بمونم خب نه که من دیوونه میشم یهو میرم خودمو میشناسم و اونم همچین ادمی نیس که بگه نرو  مطمینم حداقل الان 

اخه من همچنین اخلاقی ندارم از یک به دو برم بهش بگم دوسم داری یانه  توقع دارم خودش بگه که& ...

تا وقتی ک تو مدرسی اونم صدسال دیگه نميگه بعدشم قرار نیست خودتو سبک کنی بگو تو دوراهيم بلاخره ک باید تکليفمون مشخص بشه یا نه 

تا وقتی ک تو مدرسی اونم صدسال دیگه نميگه بعدشم قرار نیست خودتو سبک کنی بگو تو دوراهيم بلاخره ک باید ...

اخه  چرا نگه  دختری گفتن پسری گفتن اخه بز بازیا چیه از خودش در میاره 😅😂