کسیو که دوست دارم سه ساله میشواسم اما با هم هنوزم راحت نیسیم حتی نمیتونیم با هم حرف بزنیم موندم چیکا کنم همیشه میگیم بحث نداریم که حرف بزنیم دیگه تازگیا جفتمون یرد شدیم جواب همو درس نمیدیم چیکا کنم خیلی درونگرا و جدیه باز با من یکم بهتر وگرنه که واویلا
ببین عزیزم بنظر من اولین کاری که باید بکنی اینکه بشینین صحبت کنین و بهش بگو باهات حرف دارم بگو بهم حسی داری دوسم داری و میخوای که باهم ادامه بدیم یا خیر اگه خدایی نکرده شک و تردید داشت ک با زبون بی زبونی گفت خودت بفهم اگه گفت ميخوامت توم بهش بگو این راهش نیست صحبت نکردن پس اگه دوست داری نبايد بزاري با این اخلاقا سرد بشيم و کمکم خودت همه چی و درست کن
مشکل من همینه که انقد محافظ کارانه باهاش حرف میزنم از چیزایی که میذاره حس میکنم و اینکه یه سال یه مشکلی داشتم نبودم وقتی برگشتم دوباره اومد سمتم در صورتی که گفتم فراموشم کرده و کاملا گیجم کرده خلاصه😑
ببین عزیزم بنظر من اولین کاری که باید بکنی اینکه بشینین صحبت کنین و بهش بگو باهات حرف دارم بگو بهم ح ...
اخه من همچنین اخلاقی ندارم از یک به دو برم بهش بگم دوسم داری یانه توقع دارم خودش بگه که یه وقتم تو این شرایط میبینی از رو نمیدونم خجالت و همینجوری یچی بپرونه میخوام نامحسوس بپرسم چیزی که حسشو بگه