2777
2789
عنوان

چیکا کنم ☹️

505 بازدید | 82 پست

کسیو که  دوست دارم سه ساله میشواسم اما با هم هنوزم راحت نیسیم  حتی نمیتونیم با هم حرف بزنیم موندم چیکا کنم  همیشه میگیم بحث نداریم که حرف بزنیم  دیگه تازگیا جفتمون یرد شدیم جواب همو درس نمیدیم  چیکا کنم خیلی درونگرا و جدیه  باز با من یکم بهتر وگرنه که واویلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون قدر بدون    واقعا حتی دعوا ها هم شیرینه

.   منکه امروز گوشيمو و سیم کارتمو شکوندم نزدیک قاعدگيمم هست خودم ديووونه اونم ک نفهم دیگه زدم به سیم آخر این بدبختم ماهی یه سیم کارتو گوشی ميخره ولی دیگه ایندفعه آشتی نمیکنم

.   منکه امروز گوشيمو و سیم کارتمو شکوندم نزدیک قاعدگيمم هست خودم ديووونه اونم ک نفهم دیگه زدم ...

وا چرا اشتی نکنی :/ منم قاعدگی قبلیم خدافظی کردم گفتم یه مدت دیگه برمیگردم اخر شب گفتم  نمیرم☹️😅

خیلی. بهم گیر میده عضاب ندارم دیگه پنج سال تحمل کردم این اخلاقاشو ولی دیگه تحمل نمیکنم البته نميزاره ...

چمدونم والا  هر کی یجور میکشه از دست این مردا واقعن  همشون نفهمن   و نامرد ☹️🥺

این از من به شما نصیحت وبه من ثابت شده هرچقدر خودتو براش ناز کنی زیاد تحویلش نگیری و بهش بها ندی بیشتر به سمتت کشیده میشه هیچ وقت برای آشتی پیش قدم نشو حتي اگه مقصر بودی ولی اگه يجايي خيييييلي گند زدي  فقط بگو شرمنده خودتو دسته بالا بگیر درصورتی که پیش خودت دوسش داری و عاشقشي