2777
2789
عنوان

تو رو خدا لنز چشم نذارین

888 بازدید | 20 پست

چهار روز پیش لنز گذاشتم لنزمم مارک بودو از کالا پزشکی گرفته بودم دستامم تمیز بود از قبلم مایع لنز جدید تو جالنزی ریختم.خلاصه لنز گذاشتم چهار ساعت تو چشمم بود بعد مهمونی ک اومدم در اوردم.فردا صبحش چشام باز نمیشد از درد فقط جیغ میزدم.رفتم بیمارستان گفتن قرنیه چشمت زخم شده.الان بعد چهار روز بهتر شدم.همه لنزامم ریختم سطل اشغال.من چندین سال بود لنز میذاشتم ولی این اتفاق باعث شد متنفر بشم از لنز😡😣

وای شوخی نکن من میخواستم واسه عروسی داداشم بزارم 😢

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

از اول هم از لنز خوشم نمیومد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط مرگ ارزو میکردم از درد.اصلا این کار نکن.دکتر ب من گفت اگر دیرتر میومدی عفونت از طریق زخم وارد چشم میشد و باید قرنیه چشمتو تخلیه میکردیم

من همیشه لنزیه بارمصرف میخریدم اسمش یادم نیس اخرین بار۱۵تومن خریدم بعدازعروسی مینداختم دورارزون بودولی نازک بودوخوب توچشم طبیعی جلوه میکرد لنزهای گرون خیلی برجسته وغیرطبیعی بودن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

عزیزم دکتر قطره داد برا ضدعفونی کردن و پماد برا زخم چشمت؛ قرنیه زخم بشه باید زخمش خوب بشه حتما

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
من فقط مرگ ارزو میکردم از درد.اصلا این کار نکن.دکتر ب من گفت اگر دیرتر میومدی عفونت از طریق زخم وارد ...

وای 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

اخه واقعا چرا؟وقتی همه میدونن مثلا چشمت قهوه ایه؟چرا لنز میزارین؟هیچ لذتی نداره من اصن نمیفهمم.از داشته های خودتون لذت ببرین

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

فکر نکنم با یه بار طوری بشه

خب این خانومم یبار گذاشته

عزیزم دکتر قطره داد برا ضدعفونی کردن و پماد برا زخم چشمت؛ قرنیه زخم بشه باید زخمش خوب بشه حتما

اره هر روز دارم میرم چک میکنه گفت خیلی کوچیک شده زخمت.فقط ورمش مونده ک تا چند روز دیگه میره.تازه امروز همه جا رو دارم میبینم بعد چهار روز