2777
2789
عنوان

تو رو خدا لنز چشم نذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 20 پست
من همیشه لنزیه بارمصرف میخریدم اسمش یادم نیس اخرین بار۱۵تومن خریدم بعدازعروسی مینداختم دورارزون بودو ...

واقعاااا 

الان اونا ۳۰ تومنن 

ولی طبیعی نیستنا من سبز روشن میخوام خیلی روشن چشمای خودم سبز یشمی ک تو نور مشخص میشه میخوام روشن باشه ک این یبار مصرفا اونقدری هم رنگشون واضح نیس

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
من چندین سال بود لنز میذاشتم فقط این یه بار دهنم سرویس شد

مارکش چی بود 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا  الان اونا ۳۰ تومنن  ولی طبیعی نیستنا من سبز روشن میخوام خیلی روشن چشمای خودم س ...

من چشمام قهوه ای تیره س توسی عسلیش خیلی قشنگ میشدروی چشمم اسمش چی بودکلی به مخم فشارمیارم یادم نمیاد

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
اره هر روز دارم میرم چک میکنه گفت خیلی کوچیک شده زخمت.فقط ورمش مونده ک تا چند روز دیگه میره.تازه امر ...

خب خداروشکر؛ قدر سلامتیتو بدون خیلی ؛ حتما تا خوب شدن کامل زیرنظر چشم پزشک باش؛ سلامتی رو برات آرزو میکنم

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
2790
2778
2791
2779
2792