2777
2789
چقدر خوب شده....ما نونامون سنتی بود اصلا جور درنمیومد براهمین اینجوری نشد اما به زور دیگه درست کردم ...

اره خیلی سخته با اون نونا ولی خوب همینا هم نازکن و باید تا نخورن همش دردسر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستورش

همونجور که گفتم سیب زمینی ها رو گذاشتم با نمک وروغن آبپزشد....بعد یه پیاز رو نگینی خرد کردم گذاشتم سرخ بشه البته زیاد نه درحد طلایی بعد یه کمم قارچ ریختم وگوشت چرخ کرده سرخشون کردم..یدونه.فلفل دلمه ای رو نگینی اضافه کردم بعد آویشن وکاری فلفل سیاه ونمک زدم....تو یه تابه دیگه دو سه تا گوجه رو رنده کردم وروعن زدم گذاشتم سرخ شه ودرآخر یکمم رب گوجه رختم سرخ شد بعد زعفرون زدم ریختم به موادم ویکمم جعفری وگشنیز ریز خرد کردم ریختم...بعدشم سیب زمینی هارو پوست کردم رنده کردم داخل موادم قاطیشون کردم....نونامو مربعی شکل برش زدم از این موادا داخلش گذاشتم یه کمم پنیرپیتزا ریختم به شکل مثلث پیچیدم وداخل تابه سرخ کردم....تامام

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم میشه دستورشو بگی

چشم خواهری بفرما... سیب زمینی ها رو گذاشتم با نمک وروغن آبپزشد....بعد یه پیاز رو نگینی خرد کردم گذاشتم سرخ بشه البته زیاد نه درحد طلایی بعد یه کمم قارچ ریختم وگوشت چرخ کرده سرخشون کردم..یدونه.فلفل دلمه ای رو نگینی اضافه کردم بعد آویشن وکاری فلفل سیاه ونمک زدم....تو یه تابه دیگه دو سه تا گوجه رو رنده کردم وروعن زدم گذاشتم سرخ شه ودرآخر یکمم رب گوجه رختم سرخ شد بعد زعفرون زدم ریختم به موادم ویکمم جعفری وگشنیز ریز خرد کردم ریختم...بعدشم سیب زمینی هارو پوست کردم رنده کردم داخل موادم قاطیشون کردم....نونامو مربعی شکل برش زدم از این موادا داخلش گذاشتم یه کمم پنیرپیتزا ریختم به شکل مثلث پیچیدم وداخل تابه سرخ کردم....تامام

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره خیلی سخته با اون نونا ولی خوب همینا هم نازکن و باید تا نخورن همش دردسر

آره دقیقا...باید خودمون خمیر درست کنیم

همیشه عصرونه میخورم دیگه خسته شدم

خب فرنی نشاسته درست کن واسه میان وعده هات بخور هم مقویه هم خوشمزه 

نه یکم کبدم انزیماش بالا پایین شد دکتر گفت فقط سبزیجات و سالاد بخور میان وعده وگرنه خیلی دوست دارم

آهان انشالله بزودی سلامتیو بدست میاری عزیزم ....یکم چاشنی اینا بزن خوشمزه بشه بخوری