2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیم عالی خواهری نوش جونتون👏👏👏خوب شد یادم انداختی منم درست میکنم ...منم دیشب سمبوسه درست کرده بو ...

دستورش

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
سیب زمینی رو ابپز میکنی  بعد گوشت و پیاز گوجه و رب گوجه سیب زمینی فلفل دلمه ادویه و یکم سس سرخ ...

من خواهرم درست میکنه سیب زمینی ها رو نپخته توشو خالی میکنه مواد رو میریزه بعد روش پنیر پیتزا میریزه میچینه داخل ظرف میزاره تو فر ...دیگه وا نمیره سیب زمینی ها....حالا امتحان بکنم ببینم مال شما چطور میشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من خواهرم درست میکنه سیب زمینی ها رو نپخته توشو خالی میکنه مواد رو میریزه بعد روش پنیر پیتزا میریزه ...

خوب اونجوری درست کردم خیلی خوشمزه هم میشه دوست داشتم چیزای جدید امتحان کنم عاشق عداهای جدیدم یا دستور پخت جدید

یه راهکاری من یاد گرفتم خواهرا واسه مزه ی سیب زمینی آبپز که مزش بعد پخته شدن مزه ی آب نده ...وقتی سیب زمینی ها رو گذاشتین بپزه توش نمک ویکمم روغن بریزین ...موقع آبمز شدن روغن ونمک نفوذ میکنه داخل سیب زمینی ها انقدر خوشمزه میشه من دیروز واسه سمبوسه اونجوری آبپز کردم خیلی عالی شده بود حتی پوستشم که کبای شده بود اینقدر خوشمزه شده بود فقط میخواستم خالی خالی بخورم ...امتحان کنین😍🤗😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خوب اونجوری درست کردم خیلی خوشمزه هم میشه دوست داشتم چیزای جدید امتحان کنم عاشق عداهای جدیدم یا دستو ...

آره...خیلیم عالی مثل خودمی 

یه راهکاری من یاد گرفتم خواهرا واسه مزه ی سیب زمینی آبپز که مزش بعد پخته شدن مزه ی آب نده ...وقتی سی ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم من توی روغنم که سرخ میکنم میریزم نمکی میشن حالا یبار امتحان میکنم حتما😍😍😍😍مرسیی

افرین اتفاقا منم دیروز درست کردم سمبوسه

چقدر خوب شده....ما نونامون سنتی بود اصلا جور درنمیومد براهمین اینجوری نشد اما به زور دیگه درست کردم ...دفعه ی بعد باید برم از شهرمون از این نونا بخرم دیروز پدرم دراومد تا درستشون کردم هی وا میرف😄😄😄😄