2777
2789
عنوان

بچه بغلی اگه داری بیا کمک

144 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

پسرم ۳ماه ۹روزشه کلا عاشق اینکه بغلش کنی اونم به سمت اطراف راهش ببری منم اینکارو میکنم چون میدونم بچه نیاز به محبت و توجه داره تا دو سالگی باید خیلی وقت بزارم واسش ولی خب مچ دستام درد گرفته کمر  درد پا درد گرفتم به هیچ کارم نمیرسم ببخشید حتی گاهی نمیتونم یه دستشویی برم🙈🙊

مگر اینکه بخوابه اونم خوابش خیلی سبکه کم میخوابه میخواستم از این آغوشی پارچه ای ها بگیرم بزارمش داخلش هم بتونم کار کنم هم بغل باشه ولی میگن اونم به مرور کمر درد میاره چون نینی به مرور سنگین میشه .اگه راهکار دارید بگید ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بغلیش نکن به ضرر خودت نشسته بازی باش پسرمنم چندروز توسرش بود بلندش نکردم همون جوری نشسته باهاش بازی کردم ازسرش افتاد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

زياد بغلش نكن.بغلي ميشه.مخصوصا اگه راه ببريش

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

درس میشه عزیزم رفته رفته باید صبرتو زیاد کنی حالا یه بچه 7 کیلویی سختته بغل کنی بچه من21 ماهشه بیرون رفتنی همش تو بغلمه راه نمیره😑

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

بچه شما بغلی نیست عادت کرده به بوی شمااااا وقتی خوابه یکی از لباساتو بزار پیشش تا احساس نکنه پیشش نیستی بعدشم تو بیداری خیلی بغلش نکن بذارش روزمین یه چند روز بی قراری میکنه ولی درست میشه دختر منم خیلی بغلی بود ولی درسش کردن

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.