2821
2789
عنوان

نی نی یار ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 115 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه جرا؟؟

آخه من اصلش همچیم با اون کاربریه این کاربری به دردم نمیخوره

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

ممنون بعد چطوری لینک تایپیکما بفرستم اینجا؟بلد نیسم😞

من رو عنوان تاپیک دستمو نگه می دارم و گزینه کپی میاد و پیست می کنم تو تاپیک ...داخل خوده تاپیک حذف هم طریقه فرستادنشو گفته

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@مونا_تهرانی  

تاپیک فال بدتر از تاپیک توهین ب سران مملکته؟؟ !!!! اونارو باز میکنین ولی میگین منو باز نمیکنین😊

اوکی. دیگم خواهش نمیکنم. ولی اون کاربریم چون تمام هنرام عکسشون داخلش بود و خیلی چیزای دیگ برام مهم بود. فقط بخاطر هنرهایی ک انجام دادم  عکسشونو توی گالریم ندارم درخواست کردم ازتون. الان فهمیدم ب سران مملکت فحش بدم زودتر بازم میکنین تا فال!! مرسی موفق باشین

مرسی گلم .بعد تقریبا کیا باز میشه؟؟

تو تاپیک بخون نوشته تایم دقیقشو همیشه همون تایم بیا یه تاپیک بزار ‌و برو . هر روز بزار تموم میشه و دیگه اینکه دوباره تاپیک زدی و نظر ها تموم‌شد حذفش کن درجا زیاد نشه تاپیکت هات

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
دقیقا مث من😞.. حالا باش دیگ نرو عزیزم. 

کاش حداقل میذاشتن اسم کاربری عوض بشه.

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)