2821
2789
عنوان

نی نی یار ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 115 پست
اوهوم😏 واقعا ک اصلا من شاید دیگ از نی نی سایت برم .. 

منم همین عزیزم 😘 ولی نی نی یار کاربریمم نمیترکونه @نی_نی_یار_5 توروخدااا این کاربریمم ببند لطفاً لطفاً لططططفا

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     @مونا_تهرانی     تاپیک فال ب ...

عزیزم مونا تهرانی نی نی یار هستن؟

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

منم همین عزیزم 😘 ولی نی نی یار کاربریمم نمیترکونه @نی_نی_یار_5   توروخدااا این کاربریمم ببن ...

طرف میاد ب رهبر و روحانی ب سلیمانی فحش میده ب کاربرا فحش میده حتتتتی نبستنش!! اونوقت ما برای سرگرمی ترکیدیم!! و جالب اینه میگیم دیگ تکرار نمیشه بازم بازش نمیکنن!! 

ولی اگ ب سران مملکت ب رهبر فحش بدی بازت میکنن

تذکر ک دادین امضامو درست کردم ک😲😲😲😲 گفتم چشم و درست کردم.  اقا دیگ نمیگیرم.. قول میدم بخدا ...

یعنی فقط واسه امضا بود؟ متوجه نشدین فال ممنوعه؟ بعد از این که واسه امضاتون تذکر گرفتین هم فال گرفتین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ایشون خودشون گفتن واسه فال باز نشن دیگه

نه عزیزم کاربری نمی‌خوام سوال داشتم

یعنی فقط واسه امضا بود؟ متوجه نشدین فال ممنوعه؟ بعد از این که واسه امضاتون تذکر گرفتین ...

باش شما درست میگی😊 من خطاکارم بله. ولی در تعجبم از این جمعیت عظیم ک فحاشی میکنن عجیب نی واس ما فال عجیبه... باشه عیبی نداره.. قانون شماهم این مدلیه دیگ. سایتم شخصیه😊. من برای سردار کلی گریه کردم ولی حتی یکککک تاپیک نزدم چون میدونستم تهش دعواس و....

الان فهمیدم از این تاپیکا میزدم بهتر از فال بود😂😂 

مرسی موفق باشین

طرف میاد ب رهبر و روحانی ب سلیمانی فحش میده ب کاربرا فحش میده حتتتتی نبستنش!! اونوقت ما برای سرگرمی ...

سرگرمی؟!!

قانون سایت رو بخونین همین پایین نظر  میدین خود خانم تهرانی این قانون رو گذاشتن فال ممنوع هست تمام فالگیرا رو قطع کردیم و هیچوقت هم برنگشتن تازه شما پول هم میگرفتین 

ایشون خودشون گفتن واسه فال باز نشن دیگه

نینی یار تا اینجا اومدی کاربریمو بترکون لطفاً⁦🙏🏻⁩🌸

سرگرمی؟!! قانون سایت رو بخونین همین پایین نظر  میدین خود خانم تهرانی این قانون رو گذاشتن فال م ...

باشه برنگردونین. گفتم ک علت خواهش کردنم فقط بخاطر تاپیکای مهمم بود. وگرنه کاربری ک ارزشی نداره.

@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     @مونا_تهرانی     تاپیک فال ب ...

عزیزم اونا قطع میشن بعد از دو هفته با تعهد برمیگردن و اکثرا هم به تعهدشون عمل میکنن ولی شما تو چند روز معروف شدین تو سایت همش تاپیک میزنن عروس کوچولو فال میگرفت کجاست بقیه گفتن با کاربری جدید امده

تا حالا نشده به فالگیرا اعتماد کنم فعال کنم ولی میخوام به شما اعتماد کنم میتونم؟ میتونین به قولتون عمل کنین حتی بالاترین مبلغ رو گفتن که براشون فال بگیرین رو قولتون بمونین؟ حتی تو خصوصی فال نگیرین حتی اگر من متوجه نمیشم هم رو قولتون بمونین و فال نگیرین؟