2821
2789
عنوان

نی نی یار ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 115 پست
سلام عزیزم باید تو تاپیک حذف درخواست بدین 

نی نی یار نمیشه برگردونید اینبار فقط؟قول میدم دختر خوبی بشم😗😗😞😞توروخدااا

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

نی نی یار تورو خداااااااا😭😭😭😭 من فال ک گرفتم یکی اوند گفت نگیر من گرفتم ولی منو برگردوندن و توب ...

عزیزم مگه نمی دونستین؟ دو ساله تو سایتین تازه تذکرم داشتین واسه امضاتون که گفتین فال میگیرم وقتی می دونستین دیگه حرفی نمی مونه بعدم دیروزم یک نفر تاپیک زد که یکی هست خیلی فالاش خوبه هر کس میگفت کی میگفت بیا خصوصی میگم بعد شما رو میگفت من همینم میبندم یک تاپیک دیگه ببینم در موردتون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تایپکام رو حذف کن لطفا حد اقل یکیشو

بزن بالا نی نی یار حذف تاپیک بعد سیو کن تاپیک حذف رو هر روز یه تاپیکتو سند کن برات حذف کنن من همه تاپیکامو حذف کردم

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
خببب چراااا؟؟؟ من ک کاری نکردم؟؟؟ چی میگی عزیزم؟؟

آخه امضاتو هست گفتم نی نی یار اون کاربریتو قطع کرد اینم قطع نکنه

پاينده ایران و ایرانی❤️لطفا اگر جایی بحث تاریخی دیدین تگم کنین✨️(ارغوان آذرپناه🖤✨️)

عزیزم مگه نمی دونستین؟ دو ساله تو سایتین تازه تذکرم داشتین واسه امضاتون که گفتین فال میگیرم وقتی می ...

تذکر ک دادین امضامو درست کردم ک😲😲😲😲 گفتم چشم و درست کردم. 

اقا دیگ نمیگیرم.. قول میدم بخدا... شما اگ تاپیک درموردم دیدین اینم ببندین چشم. تورو خدا من اونو میخوام .قول میدم

عزیزم حذف تاپیک تو تاپیک حذف درخواست بدین

نی نی یار خب ایکاش یه تذکر میدادین مثلاً من خیلی وقت نبود عضوم نمیدونستم

اون ک قفله انگار

خب ساعت هایی که باز میشه بزار . من سی تا تاپیکم و حذف کردم  الانم هرچی بزنم بعدش حذفش می کنم 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
امروزم میشه آخه گفته بودن شنبه تا چهارشنبه؟ 

نمی دونم عزیزم ...امروز هستش یا نه اما تاپیک حذف و نگه دار هر روزی هست بزار