2777
2789
عنوان

اخگر کوهسنگی (مانکن)

1222 بازدید | 48 پست

اووف کاراکتر آقای فروتن چه جذبه ای داره اینجا 😍😍

لعنتی با پنجاه سال سن چطوری میتونه در این حد خوب باشه آخه😂 نقشش منفیه درست خیلیا بدشون اومده درست ولی خدایی خیلی خفنه طوری بود که من اصلا از آقای فروتن خوشم نمیومد و خیلی نچسب به نظر میرسید اما از وقتی مانکن میبینم قفلی زدم روش 😂😂 

چقدر آروم و شمرده و خونسردانه صحبت میکنه 😍😍😂

نگید که بدتون میاد با من طرفین😒😂😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بازی نمیکنه اخگر برعکسش  کتی خیلی زیبا بازی میکنه 👌🏻

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

موافقم باهات،من عاشق مریلا زارعیم با بازی قشنگش😍

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
شبیه ادم اهنیه کجاش خوبههه

اون داره نقششو ایفا میکنه در مقابل همه چی خونسرد!

خیلیا اینو گفتن اما همین نشون میده موفق شده تو ایفای نقشش چون بازیگر فوق العاده خوبیه. 

بنظرم افتضاحه بازیش

تو این نقش که دقیقا مثل این اقاعه تو انتی ویروس ناد۳۲ 

دراون حد مصنوعی

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن