2777
2789
عنوان

اخگر کوهسنگی (مانکن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 48 پست
اون داره نقششو ایفا میکنه در مقابل همه چی خونسرد! خیلیا اینو گفتن اما همین نشون میده موفق شده تو ای ...

ن خوشم نیوند

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سریال آشغال که من موندم چطور فروتن و مریلا زارعی حاضر شدن توش بازی کنن.این دوتا برن بیرون چی می م ...

خدایی قبول دارم ک خیلی مضخرفه..ولی بهرام خیلی خوبه لامصب...

خیلی دلم میخاد بدونم سه ساله دیگه کجام...الان ته ته دنیام😞
قدش کوتاهه ب نقش نمیخوره اصلا ابهت ادم منفیو نداره

اره اینو موافقم 

اما لحنش عالیه همین که میگن مث آدم آهنیه یعنی کارش درسته چون موفق شده حرص دربیاره و هدف از کاراکترش هم همینه 

کل فروش این فیلم بخاطره بهرااااااامه والسلام...

تو فیلم از لیندا کیانی خوشش میاد درسته؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

هیچی رو مخ تر از نقش مسخره فرزاد فرزین نیست

کلا از چشمم افتاد😕😕😕خیلی جنتلمن بود تو ذهنم

کلا هرکی مانکنو دیده حسش نسبت به  فرزاد عوض شده

اخه ادم نقش ب این درپیتی قبول میکنه!

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

اگه کسی چارتا بازیگر درست حسابی دیده باشه میفهمه واقعا ضعیفن همشون

فرزاد فرزین ک بازیگر نیس والا بهتر از همشونه

بدتریشونم همتاس🤦‍♀️

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
کاوه و بابای کاوع هم خیلی نچسبه بقیه شون خوبن

بابای کاوه رو اعصابه 😏

حالا یه چیزی بگم من اولین بار بود بازی ایشون رو میدیدم هی با خودم میگفتم واااای این یارو چقدر شبیه مهدی پاکدله انگار پیریای اونه. بعد فهمیدم داداشش بوده😂😂😂

اره اینو موافقم  اما لحنش عالیه همین که میگن مث آدم آهنیه یعنی کارش درسته چون موفق شده حرص درب ...

لزوما هر کسی ک حرص دربیاره ک تو کارش موفق نیست حرص مردم از خونسردیشه اصلا تو نقش فرو نمیره ن عصبی شه ن اخم کنه ن بخنده انگار ماسته ماسته در عوض اون دختره تو بانوی امارت بود ک شلاق هم خورد اسمش یادم نیست اون خیلی خوب تو نقش فرو رفته بود هم نقشش منفی بود هم حرص درمیاورد