2777
2789
عنوان

رژیم لاغری🤔

186 بازدید | 12 پست

چیکارمیکنیم واسه لاغر شدن؟

البته به جز ورزش و کم خوردن ...؟

برای لاغری سینه،ران و شکم چی خوبه 🤔

ممنون میشم نظر بدین 😘

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم. هیچ ماده خوراکی ای نیس که باعث لاغری بشه.

واسه وزن کم کردن شما باید کمتر از کالری مورد نیازت استفاده کنی اما با یه رژیم علمی و اصولی

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

به جز ورزش و رژیم فقط میشه این کارای طبی که توی کلینیک ها انجام میدن. اسمشون رو نمیدونم. یه پیکر تراشی هم هست که خب جراحی هست.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
صبح ها ناشتا نوشیدنی با زنجبیل بخور شبها با دارچین

خب این چیکار میکنه؟ 

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
به جز ورزش و رژیم فقط میشه این کارای طبی که توی کلینیک ها انجام میدن. اسمشون رو نمیدونم. یه پیکر ترا ...

والا پور داشتم میرفتم😅

حدود یه ماه دیگه میخوام یه تاپیک رژیم آنلاین بزنم.یادم باشه تگت کنم

چجور رژیمی؟

اگه خوب باشه خوشحال میشم منم باشم

والا پور داشتم میرفتم😅

نه خطرناکن. همون بهتر پولش نیست😀 

چون گفتید به جز ورزش و کم خوری اونا رو گفتم 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
2790
2778
2791
2779
2792