2777
2789
عنوان

شامت چیه 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 109 پست
اولین بارمه میخوام درست کنم‌چشم  زنداداشم گفت. گوشت چرخشده و پیاز بدون اب و نمک ادویه ورز میدی ...

خوش مزه میشه به نظر پختی خوب بود بهم بگو منم بپزم😘

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خورشت قلقلی؟🤔 مامان من گوشت چرخکرده رو قلقلی میکنه میزیزه تو فسنجون ب جای مرغ

ارررره اونم میشه چن شب پیش تو فسنجون مامانم ریخت خوردیم

الان قلقلی با سس و سیب زمینی سدخی 

قارچن باشه کنارش عالیه ابلیمو هم کم

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

اسی تو چرا برعکسی؟ پلو خورشت رو شام می‌خورید بعد اونوقت خوراک دل و جگر رو میذارید فردا نهار می‌خورید؟ 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
تواین سرما😪😰

دلم کشیده 😋

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
نگووو لرزم‌گرفا😃

😁😁

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
اولین بارمه میخوام درست کنم‌چشم  زنداداشم گفت. گوشت چرخشده و پیاز بدون اب و نمک ادویه ورز میدی ...

من مواد و مثل شامی میکنم البته سیبزمینی کم خیلی کم .

وسطش رو مغز گردو میزارم بعد سرخ میکنم تو قلقلی ها زرشک هم ورز میدم بعد پیاز و رب گو جه و رب انار و گردو سرخ میکنم میزارم بپزه با قلقلی ها😁

من اینجوری میپزم خیلی هم طرفدار داره

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
اوف رژیم

بدجور نفخ کردم و معده درد دارم نمیتونم اصلا سمت غذا برم

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥