2777
2789
عنوان

گریه نوزاد ۴ماهه

480 بازدید | 43 پست

پسر۴ماهم روزا مدام گریه می کنه.جوری که سرخ میشه از شدت گریه

دکتر مقدادی بردمش برای رفلاکس و کولیک.امپرازول،موتیلیوم؛رانیتیدین ،سگا گیریپ؛بایوگایا؛؛؛همه اینارو بهش میدم.حتی با باکلوفن هم فقط ۱هفته آروم بود.دیگه نمی دونم چکار کنم.خسته شدم.روزی چندبار گریه های وحشتناک می کنه.حتی وقتی راش می برم.گفتن ۴ماهگی بهتر میشه؛اما روز به روز داره بدتر میشه.

دست تنها هم هستم

۱بچه دیگم دارم.موندم چکار کنم.

همش می گم خدایا قرار بود از بچه دار شدت لذت ببرم،نه اینکه هرروز اذیت شم😭😭حالا باز ۱شنبه با دکتر مقدادی وقت داره.اونم فوقش می خواد دارو هاشو بیشتر کنه دیگه...اما چه فایده گه هر دارو فقط ۱هفته جواب میده؟اونایی که تو ۴ماهگی بچه هاشون کمکی رو شروع کردن ،بهتر شدن؟؟یعنی امیدوار باشم؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا عین منی ولی دخترم یه ماه بزرگتره و دکتر مقدادی میره وقتی غذا رو شروع کررم بدتر شده منم یکشنبه وقت دارم گفت اگه اینجور باسه باید بالون بزاریم براش

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

منم امیدوار بودم با غذا خوب بسه الان لانزو میدم و باکلوفن ولی غذا بدترش کرد گیج شدم به خدا

هی بالا میاره بعد شیر و کلی حرص میخوره و جیغ میزنه و گریه میکنه یعنی مردم از دست درد و کمر درد بدبختی تو بغلمم اروم نمیشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
دقیقا عین منی ولی دخترم یه ماه بزرگتره و دکتر مقدادی میره وقتی غذا رو شروع کررم بدتر شده منم یکشنبه ...

یعنی چی؟همش بالا میاره؟یا گریه میکنه؟والا منکه می گم کاش ازول مقدادی نمی رفتم.دارو نمی خورد بهتر بود

منم امیدوار بودم با غذا خوب بسه الان لانزو میدم و باکلوفن ولی غذا بدترش کرد گیج شدم به خدا هی بالا ...

چند وقتشه؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه هرکار می کنم اون وقتا شیر نمی خوره

رژیم گرفتی؟

رژیم لبنیات و گوجه و حساسیت زاها؟

من تا۸ماه کنار دارو دادن فقط برنج ومرغ وسیب زمینی و از میوه هام سیب و موز خوردم.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.