2821
2789
عنوان

❤چله عشق❤

183 بازدید | 11 پست

سلام به همه مخصوصا خانما

میخوام یه تحول درست و حسابی به زندگیم بدم ازتون کمک میخوام

نیت کردم چهل روز سعی کنم با شوهرم مهربون تر باشم خوش زبون تر خوش لباس تر و خوش همه چی تر...‌

بیاین با هم این کار رو کنیم این همه سال لج و لجبازی و قهر و آشتی های الکی و دعوا آخرش که چی..‌‌

شاید این چله معجزه کرد

لطفا شما هم راهکارهاتون رو بگین دور هم استفاده کنیم

ورود انرژی منفی ها ممنوووووووووووووووع✋

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولین قدم

به نظرم ظاهر خیلی مهمه امشب که آقایی اومد خونه لباس تمیز و خوش بو موها آب و جارو شده😊

به همراه یه لیوان چای قند پهلو🤗🤗🤗

با این توضیح من همیشه چله میگیرم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
با این توضیح من همیشه چله میگیرم

زندگیت خوبه؟؟؟

شوهرت غر نمیزنه خودت چی،،؟

خیلی خوبه خب راهکارهاتو بگو ماهم استفاده کنیم

زندگیت خوبه؟؟؟ شوهرت غر نمیزنه خودت چی،،؟ خیلی خوبه خب راهکارهاتو بگو ماهم استفاده کنیم

اره خداروشکر....من یه سال و نیمه ازدواج کردم همیشه اینطور نبوده حتی برعکس ولی باید قلق شوهرتونم دستتون بیاد بگم طولانی میشه خواهر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

قدم دوم 

براش نامه بزارین

چند خطی عاشقانه❤❤❤❤❤

توی کیف پولش

رو آینه

روی گوشیش بچسبونید تا وقتی که اصلا انتظارشو نداره بخونتش فقط قربون صدقه اش برید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش