2777
2789
عنوان

❤چله عشق❤

183 بازدید | 11 پست

سلام به همه مخصوصا خانما

میخوام یه تحول درست و حسابی به زندگیم بدم ازتون کمک میخوام

نیت کردم چهل روز سعی کنم با شوهرم مهربون تر باشم خوش زبون تر خوش لباس تر و خوش همه چی تر...‌

بیاین با هم این کار رو کنیم این همه سال لج و لجبازی و قهر و آشتی های الکی و دعوا آخرش که چی..‌‌

شاید این چله معجزه کرد

لطفا شما هم راهکارهاتون رو بگین دور هم استفاده کنیم

ورود انرژی منفی ها ممنوووووووووووووووع✋

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولین قدم

به نظرم ظاهر خیلی مهمه امشب که آقایی اومد خونه لباس تمیز و خوش بو موها آب و جارو شده😊

به همراه یه لیوان چای قند پهلو🤗🤗🤗

با این توضیح من همیشه چله میگیرم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
با این توضیح من همیشه چله میگیرم

زندگیت خوبه؟؟؟

شوهرت غر نمیزنه خودت چی،،؟

خیلی خوبه خب راهکارهاتو بگو ماهم استفاده کنیم

زندگیت خوبه؟؟؟ شوهرت غر نمیزنه خودت چی،،؟ خیلی خوبه خب راهکارهاتو بگو ماهم استفاده کنیم

اره خداروشکر....من یه سال و نیمه ازدواج کردم همیشه اینطور نبوده حتی برعکس ولی باید قلق شوهرتونم دستتون بیاد بگم طولانی میشه خواهر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

قدم دوم 

براش نامه بزارین

چند خطی عاشقانه❤❤❤❤❤

توی کیف پولش

رو آینه

روی گوشیش بچسبونید تا وقتی که اصلا انتظارشو نداره بخونتش فقط قربون صدقه اش برید

2790
2778
2791
2779
2792