2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موسسه سنا ثبتنام کن خودشون راهنماییت میکنن

کدوم گرایش میخوای بری؟؟؟

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
چون ی سری از بچچها تجربیاتی داشتن 

ازمون ارشد خیلی تخصصیه

باید بری با توجه به رشته ی خودت گرایشت و سطح سوادت بهت کتاب و کلاس و اینا معرفی کنن

یه موقع خدایی نکرده گمراه نشی اینجا

عزیزم 3ماه مونده این 3ماهو بکوب بخ ن برو مصاحبه های رتبه های برترو بخون ببین از چه منابعی استفاده کردن اونارو بخون لازم نیست وقتتو بذاری روی همه درس ها 4 تا ردسو انتخاب کن عالی بخون اگه همون چاتارو حدود 70 بزنی رتبت عالی میشه تنبلی نکن خوندنت پیوستگی داشته باشه هنوزم دیر نیست

ژ ژ آ🕊
عزیزم من رشتم حقوقه دانشگاه تهران درس خوندم ولی منظورم اینه ک درس خوندن توی دانشگاه دولتی خیلی زحم ...

چه عالی بله منم ارمونم تیرماه هستش فعلا بیکارم میخام بخونم حتما لابد تهران قبول شم ب مدرکش برای مهاجرت نیاز دارم 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟
عزیزم 3ماه مونده این 3ماهو بکوب بخ ن برو مصاحبه های رتبه های برترو بخون ببین از چه منابعی استفاده کر ...

ممنون از راهنمایی تون کتاب نمیدونم چی بگیرم ؟ انتشارات خوبی میشناسید ؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟