2777
2789
عنوان

ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 34 پست
خود مامایی اموزش مامایی 

مامایی توی دفترچه دوتا گرایش داره یکی مامایی یکی مشاوره در مامایی و ضریب دروس در دو گرایش متفاوته اول باید مشخص کنی هدفت کدوم گرایشه ک طبق ضرایب درس بخونی مثلا اگر میخوای مشاوره در مامایی قبول بشی باید روانپزشکی رو خیلی بالا بزنی در صورتیکه درسی مثل جنین شناسی ضریب خیلی پایینی داره و اصلا لازم نیست براش انرژی بذاری برعکس برای گرایش مامایی باید این درسو بالا بزنی

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامایی توی دفترچه دوتا گرایش داره یکی مامایی یکی مشاوره در مامایی و ضریب دروس در دو گرایش متفاوته او ...

مرسی عزیرم میگن موسسه معین خوبه ؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟
ممنون از راهنمایی تون کتاب نمیدونم چی بگیرم ؟ انتشارات خوبی میشناسید ؟

من خودم مدرسان استفاده کردم ولی گفتم که برو مصاحبه رتبه های برترو بخون ببین توی رشته ای که میخوای چی خوندن الان وقت خوندن منابع اصلی نیست باید حتما جزوه بگیری🌸

ژ ژ آ🕊
مرسی عزیرم میگن موسسه معین خوبه ؟

سنا از همه معتبرتره درضمن از کتابای انتشاراتگلبان میتونی استفاده کنی البته انتشارات زیاد مهم نیست مهم اینه کتابای مرجع رو بگیری مثل ویلیامز لانگمن نلسون و...

در ضمن توی کامنتا دیدم ک انگار برای مهاجرت میخوای دانشگاه تهران بودن درسته یک امتیاز محسوب میشه اما تا زمانی ک شما در آزمون RN قبول نشی بعنوان نیروی حرفه ای توی هیچ کشور اروپایی یا امریکایی شناخته نمیشی

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
آزمون RN چیه؟؟

یه آزمون معتبر بین المللی که اگر کسی از گروه علوم پزشکی مثل پزشک پرستار ماما داروساز بخواد اقامت کاری از ی کشور دیگه بگیره باید توی این آزمون نمره ی لازمو کسب کنه تا بعنوان نیروی حرفه ای شناخته بشه و در واقع مدرکش معادل سازی بشه