2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادر شوهرم بهم گفت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید بهت بگن حتما؟نمیگم کار ایشون درست بوده منتها شماهم خیلی حق ب جانبی.

شمارو نمیدونم من جایی مهمون باشم حتما بعد ناهارکمک میکنم تو ظرف شستن و ... میزبان زحمت خودشو کشیده مهمونیه هتل نیس ک

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

وای یسری جوابا چ تنده .ایشالله ک اینجوری جواب نمیدید.منتظره جنگید مگه...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بالاخره برای ناهار دعوتمون کرده بود اگه مثلا میگفت بیا کمکم کن یا بی زحمت این چند تا ظرفو بشور اشکال ...

دعوت کرده ولی داری میگی خونه مادرشوهرته 

پس بگو مادرتم اگه شمارو دعوت کنه و بگه بیا ظرفارو بشور شوهرت بهش بربخوره بگه ما خلاصه مهمونشونیم چرا زنم بلند شه کار کنه 

حالا چندتاظرف ک این حرفارو نداره

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
عه له سلامتی خوب میشه بگی بارداری اولت طخت بود؟استراحت داشتی؟این یکی چی؟ سزارین بودی یا طبیعی؟

سلامت باشی گلم‌

بارداریم خوب بود استراحت نداشتم اما اخرای بارداریم کبدم داشت از کار میوفتاد دفع پروتئین داشتم و بچه نچرخید یک ماه زودتر سزارین کردم

این دومی هم تا الان خوب بوده مثل پسرم امیدوارم تا اخرش خوب باشه

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

من عقد کرده بودم دوبار زنگ زدم خونه مادرشوهرم که با شوهرم صحبت کنم میخاستم بعش بگم شام مهمون داریم بیا خونمون گوشیه شوهرمو برمیداشت میگفت خوابه بیدارشم نمیکنم😑😑😑😑الان که خونه خودمونیم چند شب پیش شوهرم رفت کارواش گوشیشو جاگذاشت مادرشوهرم زنگ زد برداشتم سراغ احوال و اینا بهش گفتم خوابه بیدارشم نمیکنم 😂😂😂😂تماسشم پاک کردم به شوهرم هیچی نگفتم که زنگ زده

خب باید بهت بگن حتماشمارو نمیدونم من جایی مهمون باشم حتما بعد ناهارکمک میکنم تو ظرف شستن و ... میزبا ...

آخه ماشین ظرفشویی داره خودش ولی استفاده نمیکنه میگه خوب تمیز نمیشه مصرف آب و برقشم زیاده 😐 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

من دستام اگزما داره ،به پلاستیک هم داره،قبلش پماد میزنم

بعد دستش نخی 

بعدش دستکش ظرفشویی 

،تو این موقعیت باید بگی 

بدون پماد و دستکشم نمیشه

كارما نيست شناسايي راز گل سرخ🌹   كار ماشايد اين است كه در افسون گل سرخ 🌹شناور باشيم.