دخترم یه هفته ای میشه که بدنش دونه های ریز و قرمز رنگی زده بیرون .دوبار دکتر بردیم .اول گفتش ویروسیه و فعلن گرمیجات ندم و شربت سیتریزین داد و تب اگه تب کرد بدم .بعد دو روز بدتر شد انگار و کمر و شکمش رو هم درگیر کرد و لخته لخته قرمز و دون دون شد .بردیم پزشک اطفال .دیدش گفت که ویروسه و با گرمیجات تشدید میشه.ناگفته نماند که من خرما میدادم .گردو بادومو مغز افتاب گردون و کدو رو پودر کردم میریختم توی حریره اش .شیره خرما و انگور هم میدادم .موز هم میدادم .بین وعده غذاییش .نبات با اب حل میشد میدادم.شیر پاستوریزه هم با سویق کودک قاتی میکردمو میان وعده بین ناهارو شام میدادم .الان همه رو ترک کردم و اب جوشیده بدون نبات میدم .شیر پاستوریزه ندادم.موز و خرما و شیره ها و مغز ها رو ندادم .دکتر دوم هم شربت هیدروکسی زین و پماد کالامین داد.گفت تا اخر هفته استفاده کن تا ببینیم چی میشه و گفت گرمیجات تا زمانی که خوب نشده نده خودت هم نخور خنکی بخور .لیمو و نارنگی بخور و بهش بده .عکس هم میذارم .تو رو خدا راهنماییم کنید .چیکار کنم؟؟
اوه اینایی که شما میدی خوب و مقویه ولی دیگه هر کدوم و یه روز باید بدی اونم لازم نیس همیشگی باشه فقط باید تو برنامه غذایی بچه باشه. آخه سنگینه بچه اذیت شده
عزیزم دختر منم تا وقتی سه سالش شد اگه یه مقدار بیشتر گرمی میخورد همینجور بدنش میریخت بیرون جاهای مختلف. اگه بزرگتر بود میگفتم یکم عرق کاسنی بديش ولی الان نه همون که دکتر گفت رو انجام بده