2777
2789

چجوری درس میکنین چرا مال من جم میشه و ی ذره سفت چیکار کنم نرم و خوشمزه بشه مث کباب کوبیده

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تاپیکای قبلم هست هم مرغ هم گوشت

میشه بگی چرا واس من سفت میشه و جم دلیلش چیه با گوشت درس میکنم سفت میشه

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
نمیدونم چیا میزنی گلم

ی کلیپ گرفتم فقط پیاز زد و ادویه اینا اب پیازم نگرفتم چن گف باعث میش نرم بشه 😐اولین دفم بود

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
گوشتت چربیش زیاده که جمع میشه... گوشتو هم خوب ورز بده با پیاز 

اب پیاز بگیرم یا ن

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
ی کلیپ گرفتم فقط پیاز زد و ادویه اینا اب پیازم نگرفتم چن گف باعث میش نرم بشه 😐اولین دفم بود

پیاز که ابشو بگیری

نمک فلفل زعفرون

حریره سیر اگه نداری پودر سیر


علت جمع شدن زیاد هم اینه چربی گوشتت زیادهثبرای روشم سس گوجه درست کن


بذار دستور بذارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بعد اینکه کلی اب انداخت مال شماهم همینجور میش اولین دفم بود درس کردم الان باز میخوام درس کنم

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
پیاز که ابشو بگیری نمک فلفل زعفرون حریره سیر اگه نداری پودر سیر علت جمع شدن زیاد هم اینه چربی ...

مرسی گلم بذار دستت طلا😋😍😍

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

عزيزم از شب بهش پباز بزن و من زردچوبه و كمي فلفل و سماغ هم ميزنم و نمك خيلي خيلي كم ميزنم چون نمك باعث جمع شدنش ميشه و قشنگ ورز ميدم و ميگذارم داخل يخچال يك شب يا حداقل ٤ الي ٥ ساعت بمونه .

بعد يك نكته ديگه هم داره كه من قبلا كف ماهيتابه پهن ميكردم خيلي كم ميشد اونطوري گوشت جمع ميشد ولي يك مدت هست مثل كتلت دونه دونه ميگذارم داخل خيلي خيلي كم روغن و در ماهيتابه رو هم ميبندم كه همزمان مغز پخت هم بشه .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز