الان تو 11هفته رفتم.حدود 3هفته لکه بینی داشتم.حالت تهوع موقع مسواک.ک بعدا ب بوها هم حساس شدم.از کباب مرغ متنفرم.عاشق زیتون و کاهو و آبغوره .دلم اش دوغ ميخاد.کلا اش دوس دارم.موهای پاهام بنظرم رشدش کم شده.میلم ب رابطه کم نشده،شایدم بیشتر شده.چای رو هم بیشتر از قبل هوس میکنم.دوغ هم دوست دارم.نظرتون چیه??
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
من هفته ۱۲ هم ففط و فقط فکر و ذکرم سالم بودنشه جنسیت برام مهم نیست توروخدا برای سلامت ...
بچه اوله?انشالا سالم بغل بگيريش.همه نی نی ها سالم باشن.ان تی رفتی?
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
من با جوش شیرین تست کردم که با علایم اون فهمیدم دختره یه هفته بعد رفتم سونو گفتن دختره البته من اول ...
بنظرم این ازمايشا و اینا الکی هست.ولی کاش راست بود.خیلی ذوق دارم بدونم
مرسی عزیزم. من دیروز رفتم سونو ضربان نی نی ۱۵۱ بود بنظرتون خوبه کم یا زیا نیس؟
من ک اصلا نگفت ضربانش چقده.ولی اگر کم یا زیاد بود حتما بهت ميگفت.انشالله سالم بغلش کني
اره بچه اوله هفته قبل رفتم ان تی همه چی اوکی بود ولی از دیروز استرس بدی گرفتم هیچ علائمی تا ...
عزیزم استرس خوب نيستا.من تهوع شدید داشتم.معده درد شدید.الان سه روزه همه ی علاعم محو شدنننن.فقط درد سینه دارم
خدا بچه تو حفظ کنه و ایشالا سالم و صالح باشه برا بچم دعا کن لطفا😍
عزيزممم.جنسيتش رو نگفت بهت??