2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نی من چیه??

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
من هفته ۱۲ هم  ففط و فقط فکر و ذکرم سالم بودنشه  جنسیت برام مهم نیست توروخدا برای سلامت ...

بچه اوله?انشالا سالم بغل بگيريش.همه نی نی ها سالم باشن.ان تی رفتی?

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با جوش شیرین تست کردم که با علایم اون فهمیدم دختره یه هفته بعد رفتم سونو گفتن دختره البته من اول ...

بنظرم این ازمايشا و اینا الکی هست.ولی کاش راست بود.خیلی ذوق دارم بدونم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
بچه اوله?انشالا سالم بغل بگيريش.همه نی نی ها سالم باشن.ان تی رفتی?

اره بچه اوله 

هفته قبل رفتم ان تی همه چی اوکی بود

ولی از دیروز استرس بدی گرفتم

هیچ علائمی تا حالا نداشتم بجز گرسنگیه نصفه شبا و حساسیت سینه

اونا هم ۲ روزه از بین نرفتن

همش فک میکنم خدایی نکرده بلایی سر بچم نیومده باشه

خدایا شکرت برای داشتن کارن😍 و بابای کارن😍عاشقتونم😎
مرسی عزیزم. من دیروز رفتم سونو ضربان نی نی ۱۵۱ بود بنظرتون خوبه کم یا زیا نیس؟

من ک اصلا نگفت ضربانش چقده.ولی اگر کم یا زیاد بود حتما بهت ميگفت.انشالله سالم بغلش کني

اره بچه اوله  هفته قبل رفتم ان تی همه چی اوکی بود ولی از دیروز استرس بدی گرفتم هیچ علائمی تا ...

عزیزم استرس خوب نيستا.من تهوع شدید داشتم.معده درد شدید.الان سه روزه همه ی علاعم محو شدنننن.فقط درد سینه دارم

اره بچه اوله  هفته قبل رفتم ان تی همه چی اوکی بود ولی از دیروز استرس بدی گرفتم هیچ علائمی تا ...

اصلا نگران نباش من خودم فقط چند بار حالت تهوع داشتم بعدش یهویی همه اونا هم رفتم الانم هیچ علایمی ندارم 

اصلا نگران نباش من خودم فقط چند بار حالت تهوع داشتم بعدش یهویی همه اونا هم رفتم الانم هیچ علایمی ندا ...

خدا بچه تو حفظ کنه و ایشالا سالم و صالح باشه

برا بچم دعا کن لطفا😍

خدایا شکرت برای داشتن کارن😍 و بابای کارن😍عاشقتونم😎
خدا بچه تو حفظ کنه و ایشالا سالم و صالح باشه برا بچم دعا کن لطفا😍

عزيزممم.جنسيتش رو نگفت بهت??