2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریه و عفونت ریه و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی با دمنوش پونه

💊💊💊برای ضدعفونی کردن ریه از عفونت می‌توانید از دم کرده پونه استفاده کنید

یک قاشق چای‌خوری پونه را به‌همراه یک لیوان آب جوش بگذارید بین‌۱۰ تا ۱۵‌دقیقه دم بکشد و سپس صاف کرده آن را همراه با عسل روزی سه بار میل کنید.

#عفونت_شدید_ریه (در سرماخوردگی ها و…)

💠دکتر #بنی_هاشمی ۱۳ آبان ۹۵

هوالشافی

☄️سه حبه سیر را له کرده با ☄️یک لیوان شیر ۶-۷ دقیقه بجوشانید سپس با ☄️عسل شیرین کرده و میل شود (عسل به دلخواه است) بعد از سه شب دیگر هیچ اثری از چرک و عفونت نخواهد بود. ان شاالله

دم کردنی های پونه یا نعنا یا آویشن یا بابونه به همراه مقداری عسل بسیار عالیست.

این متخصص طب سنتی گفت: برای درمان خلط سینه به وسیله مصرف گیاهان دارویی و داروهای گیاهی می‌توان از گیاهانی همچون آویشن، پونه، گل ختمی، گل پنیرک که آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی هستند به صورت دمنوش برای درمان خلط استفاده کرد.

حسینی اظهار داشت: برای درمان موثر خلط می‌توان جوشانده مخصوص حلیله زرد و گل ختمی استفاده کرد به این صورت که حلیله زرد و گل ختمی را آسیاب کرده و از یک و نیم قاشق غذاخوری از مخلوط آسیاب شده این دو گیاه را در داخل یک لیوان آب جوش ریخته و در آن را بسته و به مدت یک شب تا صبح بماند تا این دو گیاه ته نشین شده و تاثیر ضد خلطی خود را بر روی آب لیوان بگذارد و فردا صبح آن را میر کنند

.

دود عنبرنسا ،عالیه

وقتی که کامل سوخت بندازش تو شیشه کوچیک سرش یه قیف بزار ،قسمت پایین قیف رو بگیر داخل گوش و بینی خییییلی میسوزه ولی خوبت میکنه

برای عفونت گلو خوبه ؟

اره نفس عمیق بکش که داخل حلقتم بره.اب روو اتیش

عزیزم براگلو دردت یه لیوان آب گرم رو توش یه قاشق سوپ خوری سرکه سفید و یکم نمک بریز قرقره کن آب رو آتیشه

دمنوش اینا خیلی طول میکشه جواب بده

برو پیش پزشک راحت کن خودتو

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بیشتر ببینید
دمنوش اینا خیلی طول میکشه جواب بده برو پیش پزشک راحت کن خودتو

به خاطر ترس از امپول نمیرم هر دفعه اینجوری میشم پینی سیلین اینا میدن

رمز کاربری قبلم یادم رفته ....
ریه و عفونت ریه و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی با دمنوش پونه 💊💊💊برای ضدعفونی کردن ریه از عف ...

ممنونم دوست نازنین😍😍❤

انار پخته  دم کرده اویشن  شلغمی ک توشو خالی کرده باشی توش عسل بریزی بذاری جای گرم اب بند ...

مرسی ❤❤

انارو چجوری بپزم باید؟

برو داروخونه روتارین بخر از این تخمهای لعابداره با عسل و ابلیمو بخور

اب جوش و اویشنم خوبه ولی خب اینا واسه گلو درده باید انتی بیوتیک مصرف کنی، برو دکتر

شلغمم برای گلو چرکی خوبه خام یا پخته

شهادتت مبارک سردار