atikhanoom مدیر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 عنوان حدیث کسا | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 117 پست ختم ۴۰ حدیث کسا هدیه به حضرت فاطمه زهرا مهلت تا ۸ بهمنحاجت روا ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟ 1398/10/18 | 10:32 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنگ1 عضویت: 1389/03/30 تعداد پست: 21675 عزیزم چله نیست هرکسی هرچندبارکه میتونه حدیث کسا میخونه.یکی به نیت حاجتروایی آبجیای نازم توسایت میخون ... آره عزیزم متوجه شدم ببخشید دیگه یه کم گیج میزنم خیلی مهربونیت خدا برات جبران کنه😍😍💋💋💋💋
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 به نیت 5تن آل ابا 5مرتبه میخونم الهی بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا همه مون حاجت روا وعاقبت ... قبول باشه عزیز دل ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 آبجی من یکی برای حاجتروایی وخوشبختی وسلامتی عزیزترینم @pariii98 میخونم.🙏🌹💖 قبول باشه مهربونم ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 تا 8بهمن 18تا کلا میخونم. 🥰 التماس دعای فراوان از همه دوستان قبول باشه عزیزم ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
atikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2894 ۱۲۴ حدیث کسا برداشته شد ❤❤❤❤❤❤❤❤ ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
طلاونقره عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5871 @مهرنگ1 @باقیاتصالحات99 @پرندگان @توکل_بر_خدااا ... فدات بشم آبجی مهربونم🌹🌹🌹قربون دل پاک و دریاییت بشم من که همیشه خوبی و مهربونی🌹الهی به حق مولا علی خدا حاجت قلبیتو بده عزیزم🌹🌹🌹 من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23588 الهی خیرببینی عزیزترینم.الهی بحق پنج تن همیشه عالیترینهابرای خودت وعزیزانت رقم بخوره.الهی آمین🤲🌹💖 ممنونم انشالله هر دعای خیری برام میکنی انعکاسش چندین برابر به شما برگرده خدا از خواهری کمت نکنه برایم مثل دخترمی عزیزم
باشکوه عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 10183 آره عزیزم متوجه شدم ببخشید دیگه یه کم گیج میزنم خیلی مهربونیت خدا برات جبران کنه😍😍💋💋💋💋 بزرگواری مهربونم.برای هممون پیش میاد.🥰😘😘الهی عالیترینهاروزیت باشه🤲💖🌹 ·.¸¸.·♩♪♫ [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19183 منم یکبار برای @باشکوه و @asemoone_abi @royajony ... الهی من ب فدات خاهر جونم مرسی خوشگلم💖💖💖💖💖 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
باشکوه عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 10183 فدات بشم آبجی مهربونم🌹🌹🌹قربون دل پاک و دریاییت بشم من که همیشه خوبی و مهربونی🌹 الهی به حق مولا ... خدانکنه آبجی نازم🥰الهی خودت وعزیزانت عمرباعزت وبابرکت وپرازخوشی وثروت وسلامتی داشته باشین.الهی آمین🤲🌹💖برای سلامتی خودت وعزیزانت آیت الکرسی خوندم. ·.¸¸.·♩♪♫ [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
باشکوه عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 10183 ممنونم انشالله هر دعای خیری برام میکنی انعکاسش چندین برابر به شما برگرده خدا از خواهری کمت نکنه برای ... 😍😍🙏🤗🤗🤗🥰🥰😘😘😘الهی دخترتون خوشبخترین دختر وعروس ومادر دنیا بشه.الهی آمین🤲🌹💖برای سلامتی وخوشبختیشون آیت الکرسی خوندم. ·.¸¸.·♩♪♫ [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23588 😍😍🙏🤗🤗🤗🥰🥰😘😘😘الهی دخترتون خوشبخترین دختر وعروس ومادر دنیا بشه.الهی آمین🤲🌹💖برای سلا ... عزیزم ممنونم که بهترین دعا رو درحقم کردین. خدا رو قسم میدم به پهلوی شکسته حضرت زهرا هرچی به صلاح خیرت تو دنیا بهت بده همراه با آرامش وسلامتی. الهی آمین.
طلاونقره عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5871 خدانکنه آبجی نازم🥰الهی خودت وعزیزانت عمرباعزت وبابرکت وپرازخوشی وثروت وسلامتی داشته باشین.الهی آمین ... من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍