2777
2789
عزیزم چله نیست هرکسی هرچندبارکه میتونه حدیث کسا میخونه.یکی به نیت حاجتروایی آبجیای نازم توسایت میخون ...

آره عزیزم متوجه شدم ببخشید دیگه یه کم گیج میزنم 

خیلی مهربونیت خدا برات جبران کنه😍😍💋💋💋💋

به نیت 5تن آل ابا 5مرتبه میخونم  الهی بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا همه مون حاجت روا وعاقبت ...

قبول باشه عزیز دل

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مهرنگ1     @باقیاتصالحات99     @پرندگان     @توکل_بر_خدااا ...

فدات بشم آبجی مهربونم🌹🌹🌹قربون دل پاک و دریاییت بشم من که همیشه خوبی و مهربونی🌹

الهی به حق مولا علی خدا حاجت قلبیتو بده عزیزم🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
الهی خیرببینی عزیزترینم.الهی بحق پنج تن همیشه عالیترینهابرای خودت وعزیزانت رقم بخوره.الهی آمین🤲🌹💖

ممنونم انشالله هر دعای خیری برام میکنی انعکاسش چندین برابر به شما برگرده خدا از خواهری کمت نکنه برایم مثل دخترمی عزیزم

آره عزیزم متوجه شدم ببخشید دیگه یه کم گیج میزنم  خیلی مهربونیت خدا برات جبران کنه😍😍💋💋💋💋

بزرگواری مهربونم.برای هممون پیش میاد.🥰😘😘الهی عالیترینهاروزیت باشه🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
منم یکبار برای @باشکوه   و @asemoone_abi     @royajony       ...

الهی من ب فدات خاهر جونم مرسی خوشگلم💖💖💖💖💖

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
فدات بشم آبجی مهربونم🌹🌹🌹قربون دل پاک و دریاییت بشم من که همیشه خوبی و مهربونی🌹 الهی به حق مولا ...

خدانکنه آبجی نازم🥰الهی خودت وعزیزانت عمرباعزت وبابرکت وپرازخوشی وثروت وسلامتی داشته باشین.الهی آمین🤲🌹💖برای سلامتی خودت وعزیزانت آیت الکرسی خوندم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
ممنونم انشالله هر دعای خیری برام میکنی انعکاسش چندین برابر به شما برگرده خدا از خواهری کمت نکنه برای ...

😍😍🙏🤗🤗🤗🥰🥰😘😘😘الهی دخترتون خوشبخترین  دختر وعروس ومادر دنیا بشه.الهی آمین🤲🌹💖برای سلامتی وخوشبختیشون آیت الکرسی خوندم.

😍😍🙏🤗🤗🤗🥰🥰😘😘😘الهی دخترتون خوشبخترین  دختر وعروس ومادر دنیا بشه.الهی آمین🤲🌹💖برای سلا ...

عزیزم ممنونم که بهترین دعا رو درحقم کردین. خدا رو قسم میدم به پهلوی شکسته حضرت زهرا هرچی به صلاح خیرت تو دنیا بهت بده همراه با آرامش وسلامتی. الهی آمین. 

خدانکنه آبجی نازم🥰الهی خودت وعزیزانت عمرباعزت وبابرکت وپرازخوشی وثروت وسلامتی داشته باشین.الهی آمین ...

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍