2777
2789
@گلابتوننن     @رهگذرپاییزی     @آیهان1373     @nنیلوفر1376 ...

مرسی که صداکردی منم یک بارمیخونم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
توروخدا شرمندم نکن عزیزم بخدا شرمندتم بابت محبتات خیلی بهم لطف داری من اگ صدات میکنم بخدا فقط واسه ا ...

یعنی توعالم دوستی  نمیتونم یه کاری هرچندکم برای عزیزدلم انجام بدم؟جات اینجاست💖

اجابت آرزوهات،یکی ازآرزوهامه🤲🌹😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی باشکوه عزیزم‌.خدا اجرت بده باابن دل مهربونت استارتر منم چهارتا.

قبول باشه آبجی نازم🤲🌹الهی بحق پنج تن آل عبا همیشه هم خودت وهم عزیزانت شادوخوشبخت وسلامت باشین.🤲💖🌹😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
شرمنده عزیز۵۰۰۰تاصلوات دارم که هنو نفرستادم ازوقتی دخترم ب دنیااومده واقعاوقت کم میارم🙏🏻

دشمنت شرمنده عزیزترینم.من همیشه بیادتم ومنشنت میکنم.هرتاپیکی که دوست داشتی شرکت کن عزیزدلم.همینکه مراقب پاکترین بنده خداهستی کلیییی ثواب میکنی.الهی خدا،حافظ ونگهدارخودت وعزیزانت باشه.الهی آمین🤲🌹💖😘😘😘

ممنونم عزیزم صدام کردی به نیت شما سوره کوثر میخونم وپنج تا حدیث کسا هدیه به حضرت زهرا س

الهی خیرببینی عزیزترینم.الهی بحق پنج تن همیشه عالیترینهابرای خودت وعزیزانت رقم بخوره.الهی آمین🤲🌹💖

یعنی توعالم دوستی  نمیتونم یه کاری هرچندکم برای عزیزدلم انجام بدم؟جات اینجاست💖 اجابت آرزوهات، ...

قربونه دل مهربونت برم منننن بخداوخیلی کسی میخاد تو مجازی انقد بامرام باشه دمت گرم واقعا جایه توهم تو قلب منه عززززیزم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مرسی عزیزم صدام زدی❤میخونم گلم .. فقط میشه بگین تو نیت چجوری بگم ک معلوم شه داخل گروه؟؟

عزیزم میتونی همین جااعلام کنی وبخونی.قبول باشه🙏😘

الهي من فداتشم ك تو انقد مهربوني❤️😍 خداشاهده ك چقدر از اينكه تو سايت باهات اشنا شدم خوشحالم تو اي ...

ممنونم خواهری فدات تو را خدا منا یادت نره دعام کنی😘😘😘😘😘😘

چشممممم حتما🙏😘😘😘😘😍🥰عزیزدلمی مگه میشه یادت نباشم

مرسی عزیز دلم اما چله برام خیلی سخته😔

عزیزم چله نیست هرکسی هرچندبارکه میتونه حدیث کسا میخونه.یکی به نیت حاجتروایی آبجیای نازم توسایت میخونم که توعزیزدلم هم مدنظرمی.الهی عاقبت بخیربشی.🤲🌹😘😘😘

فدای تو مهربون ممنونم😍😙😙😙😙 خداخیرت بده به همه آرزوهات برسی ایشالله

خدانکنه عزیزترینم🥰😍😘😘الهی سالیان سال عمرباعزت وسلامتی داشته باشی وشاهدشادیهاوخوشبختی خودت وعزیزانت باشی.الهی آمین🤲🌹

الهی فدات بشم من دختر خوشگل من.الهی که بهترینهایی که میخوای نصیبت بشه.  من یکی به نیت همه افرا ...

🥰🤗🤩😘😘خدانکنه عزیزترینم🌹.قبول باشه.خدا،حافظ ونگهدارخودتون وعزیزانتون باشه.الهی آمین🤲💖🌹