2777
2789
منم یه دور میخونم عزیزم التماس دعا @باشکوه     @شانسی     @مهسامحیا &nb ...

سلام عزیزم. ببخشید من تو یه گروه دیگه ختم کسا رو می خونم برای شما و همه دوستان هم دعا میکنم. التماس دعا

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 
@باشکوه    

مرسی عزیزترینم که بیادم بودی🤗😍الهی خیرببینی وبحق پنج تن آل عبا همیشه روزگارخودت وعزیزانت پرازشادی وخوشی وثروت وآرامش باشه.الهی آمین🤲🌹

یکی برای حاجتروایی آبجی نازمatikhanoom💖🌹

یکی برای شفای مادر دوستم @shakijan  وشفای @مامانبزرگپانیذ  ‍ 🌹💖🌹💖

یکی برای مادرشدن @leila23‍  و @afrudit  و @hanyko 🌹💖🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. ببخشید من تو یه گروه دیگه ختم کسا رو می خونم برای شما و همه دوستان هم دعا میکنم. التماس ...

فدات عزیزم قبول باشه😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مرسی عزیزترینم که بیادم بودی🤗😍الهی خیرببینی وبحق پنج تن آل عبا همیشه روزگارخودت وعزیزانت پرازشادی ...

ممنون عزیزممم❤🥰😍🥰❤🥰😍🥰❤🥰😍🥰❤🥰😍🥰❤

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
منم یه دور میخونم عزیزم التماس دعا @باشکوه     @شانسی     @مهسامحیا &nb ...

الهی خیرببینی عزیزترینم🤲💖🌹الهی بحق پنج تن آل عبا همیشه شادوسلامت باشی.الهی آمین🤲💖🌹

یکبارحدیث کساء برای حاجتروایی آبجی نازم zizi1398 میخونم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
الهی خیرببینی عزیزترینم🤲💖🌹الهی بحق پنج تن آل عبا همیشه شادوسلامت باشی.الهی آمین🤲💖🌹 یکبارحدیث ...

توروخدا شرمندم نکن عزیزم بخدا شرمندتم بابت محبتات خیلی بهم لطف داری من اگ صدات میکنم بخدا فقط واسه اینه حاجت روا بشی خودت ممنون از لطفت منم 100تا صلوات ب نیت حاجت رواییت میفرستم عزیزم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
@یکی برای سلامتی وخوشبختی @soogoolii    و @soozana    و @hellosummer &nb ...

وای ممنونممممممم الهی فدات شم😍😍😍

منم ده تا میخونم استارتر جان برای حاجات خودم و دوستای قشنگم

@رزعشق  

@رهگذرپاییزی  

@باشکوه  

@sayeh6859  

و‌ شما❤️❤️❤️❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
@یکی برای سلامتی وخوشبختی @soogoolii    و @soozana    و @hellosummer &nb ...

الهی فدات بشم من دختر خوشگل من.الهی که بهترینهایی که میخوای نصیبت بشه. 

من یکی به نیت همه افرادی که دوستشان دارم و قابل شمارش نیستن.