2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😂😂

262 بازدید | 27 پست

من با دانش آموزام همیشه خیلی صمیمی و راحتم

مدرسه مون هم مشاور نداره من تا جایی که سواد و عقلش رو داشته باشم بهشون مشاوره میده

امروز یکی از دانش آموزای سال قبلم از مدرسه قبلی بهم پیام داد گفت یه دبیر ریاضی بهم معرفی کن نمرات ریاضیک افتضاح شده منم همسرم رو بهش معرفی کردم بعد برگشت گفت وای نه خانم آقای فلانی خیلی خوشتیپ و خوشگله مامانم اصلا اجازه نمیده کلاس همچین ادمی برم همه دخترا عاشقش میشم

نمیدونست همسرمه انقدر خندیدم😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر موجود مذکری در مدرسه دخترانه که کمی معمولی ست جذاب بهنظر می رسد

👌🏻👌🏻

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

من بودم سکته میکردم 😂😂🦖

ولی من انقدر خندیدم معده درد گرفتم😂

وای چه حس بدی داره اگه بفهمه😂

انقدر بهش پیام میدن و ابراز عشق میکنن خودش نشونم میده😂

وایییییییییییییییییییی به شوهرت نگو

خیلیا بهش پیام دادن و ابراز محبت کردن خودش نشونم داد😂