2777
2789
عنوان

پیش بینی نستراداموس پیشگوی چند قرن پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۲۰۱۵ بود فک کنم پیشگویی کرده بود دنیا تموم میشه ول کنین پیشگویی رو مگه بخدا ایمان نداریم؟؟؟ کی از فرداش باخبره که این آقا از چند قرن بعدش پیشگویی کرده

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اون که گفت ۲۰۱۲ دنیا تموم میشه.بعد چجوری جنگ رو ۲۰۲۰ پیش بینی کرد؟ اینا همه چرته گلم.اصلا اهمیت نده

به نکته ی ظریفی اشاره کردی

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...
اون که گفت ۲۰۱۲ دنیا تموم میشه.بعد چجوری جنگ رو ۲۰۲۰ پیش بینی کرد؟ اینا همه چرته گلم.اصلا اهمیت نده

یه بارم از قولش گفتن ایران ۲۲ بهمن ۹۷ رو نمیبینه و حکومت عوض میشه .

از رو هم نمیرن

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

نصف حرفای نستراداموس اون دروغه باور نکن یه زمانی میگفتن گفته دنیا داره به اخر میرسه  

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
وای راست میگی خداکنه من خیلی استرس دارم

الله خیر حافظا نترس ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یا خدا من همینجوریش این چند روز استرس شدید دارم 

عزیز مگران نباش،اتفاقی نمیفته،اینا بازیای سیاسیه و متاسفانه دوستانم جنگ روانی راه انداختن و یجورایی خودمون داریم خودمونو نابود میکنیم،هی جنگ میشه نمیشه،مگه الکیه،تمام این آماده سازی تجهیزات و توییت و سخنرانیا فقط جهت تضعیف روحیه طرفین هستش، مگه الکیه جنگ

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367