2777
2789

همون پیشگوی معروف که خیلی از حرفاش واقعیت پیدا کرده میگن جنگ بین دو قدرت سال ۲۰۲۰ پیش بینی کرده بود جنگ جهانی سوم ،،،آمریکا بعد از این جنگ دو قسمت میشه و قدرت دست شرق میوفته و گفته ۲۷ سال این جنگ جهانی طول میکشه امیدوادم اینبار درست پیشگویی نکرده باشه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو‌خوندم یک جا گفته بودن اون زمان اصلا آمریکایی وجود نداشته پس تفسیر الکیه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اتفاقا نوستراداموس از ۱۰۰ درصد پیشگوییاش ۳۰ درصدش درست بوده

باور نکن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
منبع حرفتون؟ 

صبر کن 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.