2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
بنظرم زن و شوهر باید .مثل رفیق باشن من حتما در اینده با زنم مثل رفیق میمونم

آفرین کار شما درسته شوهر منم بهترین رفیقمه ولی خب منظور من دوستای همجنس خودم بود مثلا دورم شلوغ باشه خوش بگذرونیم مهمونی و .... یا با شوهرم بریم با دوستامون و...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
واقعا ؟ شما هم خیلی سخته شرایطتون من مجرد ک بودم دورم شلوغ تر بود اومدم تو شهر دیگه البته آشنا هم دا ...

عزیزم دوست خوب پیدا کن گاهی وقتا همسایه یا هم باشگاهی دوستای خوبی میشن البته تا مطمئن نشدی ازشون همه زندگیتو براشون رونکن ،من خودم برا پرکردن تنهاییم یا ورزش میکنم یا مطالعه چون سخت میتونم اعتماد کنم واقعا که بهترین دوست کتابه هیچ کلکی تو کارش نیس !!کلی ام راهکار نشون ادم میده حتی مبارزه با تنهایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب با دوستای خانوادگی،یا خانوادتون و..مخصوصا هم سن وسالا خودتونید،بصورت خانوادکی برید،که تنوع بشه وت ...

خیلی کم پیش میاد.  کسی پایه نیس یعنی اکثرا بهشون خبر میدیم اخر هفته ها ولی نمیان اوناهم با دوستای خودشون میرن  پایه ما نیستن‌ البته پیش اومده ک همکی باهم جمع بشیم بریم بیرونا ولی  یا بعضیاشون قهرن یا‌..‌ زیاد خوش نبوده

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزیزم دوست خوب پیدا کن گاهی وقتا همسایه یا هم باشگاهی دوستای خوبی میشن البته تا مطمئن نشدی ازشون همه ...

اتفاقا باشگاه میرفتم  دوستم پیدا کردم بعد باشگاه ول شد دویتمم در حد همون باشگاه بود  دوستی های معمولی.  تو کلاسم ک میرم باز همکلاسیام هستن ولی رابطم تا یه حدیه بیشتر فرا نمیره ‌ البته باهات موافقم کتابم خیلی خوبه منم دارم تلاش میکتم وقتم خالی شد کتاب بخونم حتما ولی دویت یچی دیگس اگه قابل اعتماد باشه دوستای پایه و شاد ک منو از این حالت در بیارن

اگه اصفهان بودی من پایه ت میشدم واسه  بیرون رفتن پارکی،سینمایی ...

یه پایه هم ک پیدا شده همشهری نیس بخشکی شانس😁😂