2777
2789
عنوان

تنهایی

150 بازدید | 20 پست

خیلی احساس تنهایی می کنم  بااینکه همسرم خوبه ولی کلا کم حرفه دخترمم دارم همکلاسی هم دارم ولی رابطم باهاشون معمولیه یه دوست ندارم باش برم بیرون درد دل کنم و ... 😒شماهایی که مثل من تنهایید چکار میکنید زندگی بی دوست چطوره ؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منکه هنوز شوهرم ندارم چی بگم والا بخدا شماها شاهید دربرابر تنهایی من،خدا رو گواه میگیرم هرجا بخوام برم یا هرکااااری بخوام بکنم خیلی دست تنهام ،حتی تا حالا نشده کسی تا بازار باهام بیاد برای خرید

تو نی می سایت حرف میزنم

نمیشه که همش مجازی....

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
گلم خب با همسر یا دخترت و...برو بیرون وخوش بگذرون،چرا دنبال دوست و..هستی،دوست خوبه ولی با خانواده ام ...

اخه میدونی ؟ بس که من و شوهرم و دخترم تنهایی رفتسم بسرون دیگه خسته شدیم انگار همه چی تکراری شده خوش نمیگذره دیگه

پس منکه هنوز شوهرم ندارم چی بگم والا بخدا شماها شاهید دربرابر تنهایی من،خدا رو گواه میگیرم هرجا بخوا ...

واقعا ؟ شما هم خیلی سخته شرایطتون من مجرد ک بودم دورم شلوغ تر بود اومدم تو شهر دیگه البته آشنا هم دارما ولی رابطه ها همه پوشالیه ظاهرا باهام خوبن ولی حسی بم ندارن منم اینو درک مییکنم و سعی ندارم خیلی صمیمی شم باشون  صمیمیتشون با بقیه رو می بینم فقط... مثلا مسگما خاله های شوهرم بخاطر شوهرم باهام رفت و آمد کمی دارن یا خواهرشوهرو... رابطه ای ک بخاطر خودم باشه نیس 😔

اخه میدونی ؟ بس که من و شوهرم و دخترم تنهایی رفتسم بسرون دیگه خسته شدیم انگار همه چی تکراری شده خوش ...

خب با دوستای خانوادگی،یا خانوادتون و..مخصوصا هم سن وسالا خودتونید،بصورت خانوادکی برید،که تنوع بشه وتو جمع هم بالاخره حرف وشوخی وخنده پیش میاد