سلام من یکی دو قسمت سریالو ندیدم چیشده که گلپری میخواد بزاره بره و جدا شه
تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
لوس بازیش گل کرده باز.😁 میگه چرا بهم نگفتی که شیما فیلم اعتراف حسن رو گرفته و داده به پلیسها.
واااا 😑
تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عاقا بذارین من سکوت کنم 😒 اه اه این چ فیلنامه ایه اخه ، توهین ب شعور بینندست ...
ای بابا
لوس بازیش گل کرده باز.😁 میگه چرا بهم نگفتی که شیما فیلم اعتراف حسن رو گرفته و داده به پلیسها.
😒 این همون گلپریه ک اعتماد کامل ب غدیر داشت اونوقت سر یه چیز الکی میخواد جداشه ، ادم میمونه این همون ادمیه ک بدون اطلاع بچه هاش رفت ازدواج کرد ... 😒 مسخره فیلمو دراوردن اه اه