2777
2789
عنوان

جدا بشم یا نشم ؟

605 بازدید | 43 پست

۹ ساله ازدواج کردم همسرم یه روزبعد ازکلی اختلاف ک باهمداشتیم و من با همه چیش ساخته بودم منو بزور برداشت اورد خونه ی بابابزرگم(  پدرم وقتی ۲ سالم بود فوت کرد و من و مامان وداداشم از کودکی با بابابزرگم اینا زندگی میکنیم) خلاصه دیگه داییام و خودم خیلی ازدستش عصبی هستیم و من الان در حال اقدام ب طلاقم ..ولی نمیاد طلاق بده همش از زیرش در میره بنظرتون چکار کنم؟

این ۹ سال هر وقت گفتم بچه گفت نمیخام 

کلا هی چن ماه یبار منو میبره خونه بابابزرگم بعدِ ۴ ماه میاد میبرتم خونه و این قصه ادامه داره...

تعداد رای : 37
نظرسنجی
صبر کنم و بهش فرصت بدم؟
3
8%
جدا شم؟
34
91%

همچین شوهری رو میخوای چیکار واقعا 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلتون چیه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

این شوهر نیست فقط اسم شوهرو یدک میکشه خدا میدونه تو این 4 ماه چه غلطی میکنه

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

شوهرت هرچند ماه یبار ریکاوری میکنه تنهایی تو خونه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم این آدم ارزش نداره عمرتو ب پاش بزاری 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »