2777
2789
عنوان

خیلی حسودم ینی؟

418 بازدید | 37 پست

سلام بچه ک ما تازه ازدواج کردم شوهرم ی خواهر داره ک باهاش حیلی صمیمیه همش نگرانشه و خلاصه رابطشون خوبه من ازاین بابت خوشحالما ازاینک شوهرم خانواده دوسته واقعا حس خوبی دارم ولی خودم دوتا داداش داشتم و همیشه بدترین چیزارو ازشون دیدم هربلایی خاسن سرم اوردن و اذیتم کردن...وقتی رابطه ی شوهر و خواهرشو میبینم نمیدونم غبطه است حسودیه چیه ولی  ی حسی بم دست میده هرچند باوجدان خودم خیلیی درگیرم همیشه از حسودی کردن متنفر بودم چیکارکنم اروم بشم تواین لحظه ها؟  

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

عزیزم منم همین جور بود من ک صمیمتشون میدیدم میگفت عقده ای شدم کمبود داشتم برات عادی میشه 

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم همین جور بود من ک صمیمتشون میدیدم میگفت عقده ای شدم کمبود داشتم برات عادی میشه 

😢😢😢😢😢

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

اسمشو نگزار حسادت دخترِخوب ..هیچ اسمی نداره این حست..زمان بهش بده خودش میگزره قول میدم ..بعدم اینکه با خواهرش دوست شو ..البته نه خییییییلی صمیمی ..ولی رابطت باهاش خوب باشه ..اوکی؟

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

حسودی نیس ب نظرم حسرته ک چرا شانس تو داداشت اونجوری بوده ولی بدون کسی که با نزدیکانش روابطش خوبه ادم سالمیه و میتونی ی زندگی خوب کنارش داشته باشی توهم ب خانوادش مهربونی کن تا شوهرت تورو ازخودش بدونه وارزشت چند برابر بشه

حق میدم بهت بنظرم حسودی نیس یجور غبطه خوردنه زیاد درگیرش نباش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

حالا برای ما برعکسه منم رابطه ام خیلی با برادرم خوبه 

چند شب پیش شوهرم گفت خوشبحالتون شما خیلی رابطه ی خواهر و برادری خوبی دارین البته ناراحت بود 

چون خودش اصلا با خواهر و برادرش ارتباط خوبی نداره کلا خانوادگی سردن و اصلا از هم دیگه احوال هم نمیگیرن برام عجیبن سالی یه بار همو میبینن دیگه کاری بهم ندارن 

عزیزم فقط حسرته حسودی نیست

اخه خیلی حس بدیه بعضی وقتا حرصم میگیره بعد بخودم میام پشیمون میشم