2777
2789
عنوان

خیلی حسودم ینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 37 پست
عه   پس حله دیگ چرا خودتو درگیرش میکنی

😅😅😂الان یادش افتادم خونم دوباره به جوش اومد😅

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
برادرام بد نبودنا ولی هیچوقت بهم احترام نمیذاشتن انقد بفکرم نبودن حتی الان ....شوهرم میگ من خودم برا ...

به نظر من اصلااااااااا نباید به شوهرت می گفتی برادرات اینجوری هستن 

باید میگفتی خیلی خوبن احتراممو دارن 

هوانوردی دارن

ولی در ظاهر خیلی صمیمی نیستیم 

مردا بعدا همینو تو سر آدم میزنن

مثلا میگن برادرات میشناختنت که باهات اینجوری بودن یا....

حالا هم دیر نشده بگو خیلی خوب شدن قدرمو میدونن و......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😅😅😂الان یادش افتادم خونم دوباره به جوش اومد😅

نهههه نههه نذار یادت بیاد بیا خیلی نرم ازش بگذر

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
به نظر من اصلااااااااا نباید به شوهرت می گفتی برادرات اینجوری هستن  باید میگفتی خیلی خوبن احتر ...

نه کلا شوهرم داداشامو میشناسه میدونه اینجورین بعدم اینک من نمیتونم دروغ بگم همیشه همه چیو رک و راست میگم ولی خب شوهرم اینجوری نیس ک بزنه توسرم یاحداقل من همچین ادمی نیسم ک بذارم اینکارو کنه کلا پسر خوبیه ازاین اخلاقا نداره و اینک تودعواهامونم سعی میکنیم احترام همو داشته باشیم بی حرمتی نکنیم ب همدیگ

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
 نهههه نههه نذار یادت بیاد بیا خیلی نرم ازش بگذر

😂😂😂😂😂😂😂😂باید یبار دگ بهش پیام بدم خاک بر سرت با اون خاهر دافت🤣🤣🤣

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
😂😂😂😂😂😂😂😂باید یبار دگ بهش پیام بدم خاک بر سرت با اون خاهر دافت🤣🤣🤣

نههههه اتفاقا ابجیش بوده همه ی پسرا ب ابجیشون میگن داف اره اره چیز عجیبی نیست  

نههههه اتفاقا ابجیش بوده همه ی پسرا ب ابجیشون میگن داف اره اره چیز عجیبی نیست    

😂😂😂😂😂😂فقط به خاطر تو ک عزیزی از خونش میگذرم😅😅

😂😂😂😂😂😂فقط به خاطر تو ک عزیزی از خونش میگذرم😅😅

اره بیا و خون تو کثیف نکن