2777
2789

اگر تبخال لب میزنید و به دنبال درمان سریع ان هستید مطلب زیر را بخوانید . تبخال بیماری ویروسی است که جلوه بدی را برروی لب ایجاد میکند خصوصا اگر شما قصد رفتن به مهمانی را داشته باشید بسیار ازار دهنده میباشد عوامل ایجاد تبخال : استرس و تغییرات هورمونی و بیماری ها و جراحی و ترس و تغییرات سیستم ایمنی بدن  میباشد.

درمان دارویی:

اسپری گیاهی : مواد تشکیل دهنده این اسپری، موم سبز زنبور عسل، گیاه شیرین بیان، اوکالیپتوس، عصاره درخت بید و ترکیبات گیاهی دیگر میباشد و باعث ازبین بردن افت دهانی و باکتری های دهان و قارچهایی  و برفک دهان میشود . درصورت استفاده از این اسپری، تب خال ظرف 3 دقیقه از بین میرود.

این محصول ایرانی است و قبل از تولید ازمایشاتی در دانشگاه بهشتی و و انیستیتو پاستور برای ضد پلاک بودن ان انجام شده است و محصول مشابه خارجی ندارد.

با توجه بیانات مدیر بخش علمی این شرکت دانش بنیان داروسازی که به دنبال این هستند که این اسپری توسط پزشکان مربوطه تجویز شود؛ البته با تولید نیمه صنعتی این اسپری، تجویز آن در لرستان توسط پزشکان انجام می گیرد..

با توجه به گفته ایشان : این اسپری به تولید نیمه صنعتی رسده و تا دریافت مجوز بهداشت انبوه سازی انجام خواهد گرفت.

اما به جز درمان های دارویی و پماد اسیکلوییر و اسپری درمانهای خانگی نیز برای رفع تبخال وجود دارد .

درمان گیاهی:

گل همیشه بهار

تب خالتان را با عصاره این گیاه شست شو دهید این داروی گیاهی باعث از بین رفتن ویروس و تسریع بهبودی میشود. هم چنین خاصیت مسکن و ضد درد و سوزش را بهمرا ه دارد.

برای تهیه این عصاره این گیاه3 قاشق از گیاه خشک شده گل همیشه بهار را در 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان از این عصاره باقی بماند..

روغن چای

این روغن با افزایش ایمنی بدن در پیشگیری از انتقال تبخال موثر بوده و شما میتوانید با پنبه اغشته به روغن را در محل تب خال بزنید.این کار را روزی دو بار انجام دهید.

سیر رنده شده

سیر را نصف یا رنده کرده و ان را روزی دو مرتبه بر روی تب خال بگذارید و بعد از 10 دقیقع بردارید. با این کار باعث افزایش سرعت ترمیم تبخال میشوید و تاثیر فوق العاده ان را  بعد از 2روزمیبینید.

کمپرس یخ 

با قرار دادن کپرس یخ بر روی ناحیه تبخال به مدت ده دقیقه از درد و سوزش ان کاسته میشود و بعد از تکرار در چند روز بهبود میابد .

خمیر جوش شیرین 

برای خشک شدن تاول های تبخال از خمیر جوش شیرین استفاده نمایید . خمیر را به مدت 10 دقیقه روزی دوبار بر روی تبخال بمالید. 

اگردرمانهای دیگری که تبخال را سریعا درمان کند میشمناسید با ما به اشتراک بگذارید ؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد آسیکلوویر آبی

تبخال لب فقط رو لبه؟ـیا رو چونه ام‌میشه تبخال؟؟؟

بعد ازش چرکم‌میاد ؟ یا نه؟

من‌خداروشکر نمیزنم‌ سواله واسم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
تبخال لب فقط رو لبه؟ـیا رو چونه ام‌میشه تبخال؟؟؟ بعد ازش چرکم‌میاد ؟ یا نه؟ من‌خداروشکر نمیزنم‌ سو ...

تبخال تو صورت میزنه حالا هرجایی پدرمن داخل چشمش زد و چون یه مخیط همیشه مرطوبه اصلا بهبودی نداره 

تبخال تو صورت میزنه حالا هرجایی پدرمن داخل چشمش زد و چون یه مخیط همیشه مرطوبه اصلا بهبودی نداره  ...

اااا خداکنه خوب بشه.یعنی چرم‌نمیاد ازش؟

درد چی نداره؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اااا خداکنه خوب بشه.یعنی چرم‌نمیاد ازش؟ درد چی نداره؟

قضیه مال سی سال پیشه یکسال پدرم درگیرش بود آخرم دکترا گفتن چشمشو ازدست میده به اصرار مادرم میرن مشهد برای شفا و خداروشکر خوب میشه دکترش تعجب کرده بود چطور اون چشم خوب شده الان داخل قرنیه اشون جای لکش هست.البته شاید باورش سخت باشه ولی واقعیته

قضیه مال سی سال پیشه یکسال پدرم درگیرش بود آخرم دکترا گفتن چشمشو ازدست میده به اصرار مادرم میرن مشهد ...

نه عزیزم من معتقدم ب این چیزا انشالله ک از بدنسون ب کل خارج بشه سالم و سلامت باشن لکش مهم نیست خداروشکر ک‌بیشتر از این‌پیشرفت نکرده

نه عزیزم من معتقدم ب این چیزا انشالله ک از بدنسون ب کل خارج بشه سالم و سلامت باشن لکش مهم نیست خدارو ...

الانم خیلی تبخال میزنن داخل دهن یا دماغ ولی خداروشکر دیگه تو چشمشون نزدن.

الانم خیلی تبخال میزنن داخل دهن یا دماغ ولی خداروشکر دیگه تو چشمشون نزدن.

انشالله خوب میشن.

تبخال لب فقط رو لبه؟ـیا رو چونه ام‌میشه تبخال؟؟؟ بعد ازش چرکم‌میاد ؟ یا نه؟ من‌خداروشکر نمیزنم‌ سو ...

رو لب اطرافش بینی.نه فقط تاول بزنه آب تبخال میاد بیرون

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
تبخال تو صورت میزنه حالا هرجایی پدرمن داخل چشمش زد و چون یه مخیط همیشه مرطوبه اصلا بهبودی نداره  ...

عزیزم من الان متن شما رو دیدم اگر در نی نی سایت هستید ممنون میشم راهنمایی داشته باشید

یعنی تبخال فعال باقی میمونه

مادر من هم در چشمش به وجود اومده  که گفته شده تبخال هست و جاش باقی مونده ، شما گفتید خوب نمیشه کمی ناراحت شدم احتمال دوباره فعال شدن هم هست؟