2777
2789
عنوان

بیاین ویژگی خوب شوهرامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 41 پست

خیلی دستو دلبازه اما تازگیا به قسط و قرض افتاده ولی با این حال بازم سعی میکنه کک نزاره برا من خیلی خوشتیپه خوشگل هم هست به نظر من 

بعد مهربونه خماشینهایی مهربونه عاشقمه هر کاری از دستش بیاد برام میکنه منو به همه ترجیح میده به پدر مادرش حتی تحمل یه ذره اشکمو نداره من گریه بکنم یا ناخاسته اذیت شده باشم امنم اشکش در میاد 

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا ک بهترین ویژگی‌ها هستن😊

خب همین عشق زیادش بعضی وقتا اذار دهندس

مثلا مامانم جلوش اگر بغلم کنه بیایم خونه دوامون میشه

یا گیر سه پیچ میده

دوست نداره از خونه بیرون برم... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
در عوض نمیتونه پس انداز کنه که .  خیلی راحت دس میندازه جیبش شروع میکنه به خرج کردن . به من . م ...

واااا😑 خب تو جمع کن باش و با منطق بهش بگو ک پس انداز داشته باشه عزیزم

خب همین عشق زیادش بعضی وقتا اذار دهندس مثلا مامانم جلوش اگر بغلم کنه بیایم خونه دوامون میشه یا گیر ...

ن دیگه نباید باعث بشه ک از خانوادت دور بشی. هر چیزی جای خودش قشنگه

کارت دستمه 🤪 هرچی خرج کنم چ بره خودم چ بره هرکسی اصلا دخالت نمیکنه. مهربونه . ظرف میشوره برام گاهی . ولی تو کارای خونه خیلی بیشترکمکم میکنه . اهل حرف بازی و اینام نیست . دوسش دارم ❤

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
خیلی دستو دلبازه اما تازگیا به قسط و قرض افتاده ولی با این حال بازم سعی میکنه کک نزاره برا من خیلی خ ...

ایشالله ک قسط و قرضشم درست میشه و زندگیتون عالی تر ترم میشه

نماز و روزه و این جور چیزا خیلی براش مهمه حاج آقا

راستگو و با محبت و با احساس

اهل خیانت و .. نیست کاملا مطمئنم

خیلی دوستم داره

منظمه و به بهداشتش اهمیت میده . تو کارهای خونه کمکم میکنه

مهمتر از همه برا یه خانم [ شوخی]😁میبرم فروشگاه میگه هرچی میخای خرید کن

ولخرج یا خسیس نیست به فکر پس انداز برا خرید خونه هست و در تلاشه

هیچ کس کامل نیس ایراداتی هم هر دو داریم بعضی وقتها هم قهر و دعوا🤷‍♀️ اگه بخای اینا هم ردیف میکنم الان😁

واااا😑 خب تو جمع کن باش و با منطق بهش بگو ک پس انداز داشته باشه عزیزم

کلی دعوا کردم . حتی با خواهراش درگیر شدم :( 

خدا کنه سر عقل بیاد و جمع کنه . 

خیلی ساده است . خواهراشم سو استفاده میکنن .

الکی میان میگن که شوهرامون دارن طلاقمون میدن میگن پول بیار :(  کلا الکی آ .  برای اینکه  تیغ بزنن .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
همین کارته فقط😂👌

خخخخ اره عالیه . ولی دلمم میسوزه بعد اون میاد ازمن پول میگیره . چقدم غرمیزنم 😂

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
نماز و روزه و این جور چیزا خیلی براش مهمه حاج آقا راستگو و با محبت و با احساس اهل خیانت و .. نیست ...

خیلی خوبه عزیزم😊ن فعلا فقط خوبیاشون بگیم 😂