2777
2789
عنوان

بیاین ویژگی خوب شوهرامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 41 پست
کلی دعوا کردم . حتی با خواهراش درگیر شدم :(   خدا کنه سر عقل بیاد و جمع کنه .  خیلی ...

چقد خواهراش سو استفاده گرن.. بنظرم وقتی یکی ازدواج میکنه دیگه نباید اینجور ازش پول بگیرن آخه درست نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خواهراش سو استفاده گرن.. بنظرم وقتی یکی ازدواج میکنه دیگه نباید اینجور ازش پول بگیرن آخه درست نی ...

اره . ولی خواهراش عادت کردن . 

جاریم گفت : شوهرتو و شوهر من بد یادشون دادن .

هر وقت میکفتن پول بدین میگفتم نداریم میرفتن مینشستن سر جاشون . 

اینم بگم شوهرای خواهرشوهرام خودشون درامد دارن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مهربون، باایمان،عاشقمه،دل منو همیشه به دست میاره،همیشه هواموداره،صبورو آروم،میگه دوست دارم خداازم را ...

وای عزیزم ایشالا همیشه خوشبخت باشین ❤️

اره . ولی خواهراش عادت کردن .  جاریم گفت : شوهرتو و شوهر من بد یادشون دادن . هر وقت میکفتن پو ...

عزیزم سعی کن کم کم زندگیتو جدا کنی.. خیلی نباید ب کسی رو داد. نمیگم با خواهراش بد بشو اتفاقا احترامم بزار ولی ن زیادی ک باعث بشه بخان ایجور ازتون درخاست پول کنن چون بالاخره زندگی همه خرج داره 

عزیزم سعی کن کم کم زندگیتو جدا کنی.. خیلی نباید ب کسی رو داد. نمیگم با خواهراش بد بشو اتفاقا احترامم ...

من دورتر زندگی میکنم . اصلا به من کار ندارن .

زنگ میزنن  از همسرم میخوان . اونم وقتایی که سر کاره تا من نشنوم :( 

ولی منم بعد چند ماه میفهمم که فلان زمان اینهمه پول داده همسرم :( 

با یک خواهر شوهرم الان نزدیک 10 ماهه حرف نمیزنم . ولی زنگ میزنه با همسرم حرف میزنه و میدونم تیغ هم میزنه .

همسرمم خیلی ساده است فکر میکنه اگه پول نده خواهرشو طلاق میدن . منم میگم خواهرت سه بچه داره عمرا دیگه طلاقش بدن :(   

من دورتر زندگی میکنم . اصلا به من کار ندارن . زنگ میزنن  از همسرم میخوان . اونم وقتایی که سر ک ...

چ ربطی داره ینی با پول زندگیشو نگه داشته و طلاقش نمیدن؟! همسرت نباید باور کنه 

چ ربطی داره ینی با پول زندگیشو نگه داشته و طلاقش نمیدن؟! همسرت نباید باور کنه 

اره منم همینو میگم . حتی میگم اگه نمیخ است خواهرتو .تاحالا ولش کرده بود :( 

اما گوش نمیکنه که . خواهرشه . تا یکم گریه و زاری کنه زودی دل همسرم  میسوزه . 

هنوز خواهرش به مادرشوهرم گفته :دو تا پتوی خوب برام ربیام ببرم .. میدونم پولشو از شوهرم خواهند گرفت. 

واقعا نمیدونم چیکار کنم کلا . جز حرص خوردن .

به همسرمم میگم .میبینم قایمکی  انجام داده . 

اره منم همینو میگم . حتی میگم اگه نمیخ است خواهرتو .تاحالا ولش کرده بود :(  اما گوش نمیکنه که ...

میدونی همسرتم گناهی نداره تقصیره خاهرشه ک اینجور مظلوم نمایی میکنه اینم خب برادرشه دلش رحم میاد.. ب همسرت بگو تا آخر عمر ک نمیتونی پول بدی بهش تا اینو نگه داره.. 

میدونی همسرتم گناهی نداره تقصیره خاهرشه ک اینجور مظلوم نمایی میکنه اینم خب برادرشه دلش رحم میاد.. ب ...

اره . من خودمم میبینم دلش میسوزه .

ولی خواهرشم بدجنسه . نه سلیقه داره . نه بچه داری بلده . 

کل خونش هم تمیز نیست .غذا هاش افتضاح و غیر قابل خوردنه .  اصلا بهداشت رو رعایت نمیکنه . گاهی به جاریم میگم :من جای شوهر این باشم 

کاخ هم بهم بدن ولش میکنم :(