2777
2789

احتمال خطا که هست

ولی اگه سونوگرافی خیلی خوبی رفته درست گفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سونو گرافی خوب رفتم احتمال دختر دادددد.....خداکنه راست باشه

منم سه بار قران باز کردم هرسه بار پسر در اومد این نیت کرده بودم که اگر اسم ائمه اومد پسره واگر اسم دختر دختره ، یه بار صفحه ای که باز شد نوشته بود به یاد آر حال زکریا را که یحیی را به او دادیم و رحم مریم را پاکیزه گرداندیم و عیسی را به اودادیم 

همه علائمم به پسر میخوره ، تقویم چینی ، روش بوعلی ، تست حلقه ، علامتy تو چشم راستمه در اومد پسر  ...

اینا که کشکه

منم همه ی علایمم پسر بود

ولی بچم دختر بود

الانم همه میبیننش فکر میکنن بچم پسره بعد که میگم دختره تعجب میکنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم سه بار قران باز کردم هرسه بار پسر در اومد این نیت کرده بودم که اگر اسم ائمه اومد پسره واگر اسم د ...

ان شالله هر جنسیتیو دوست داری خدا بهت بده...عجله نکن ۳ هفته دیگ برو نشون میده جنسیتو ...منم از خدا دختر میخوام خدا کنه خواست خدا با دلم یکی باشهه...ماها زیاد نباید دل ببندیم به چیزی که دوست دارم چون اگ نشه شوک بهمون وارد میشه اذیت میشیم ...ان سالله خدا به دلمون نگاه کنه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
اینا که کشکه منم همه ی علایمم پسر بود ولی بچم دختر بود الانم همه میبیننش فکر میکنن بچم پسره بعد ک ...

اره ولی به قران خیلی اعتماد کرده بودم 😁😁 

هرکسی هم دیده تا حالا گفته بچت پسره 😜

ان شالله هر جنسیتیو دوست داری خدا بهت بده...عجله نکن ۳ هفته دیگ برو نشون میده جنسیتو ...منم از خدا د ...

من فقط عجولم جنسیتشو بدونم وگرنه اصلا واسم فرق نمیکنه ، شوهرم که چند روزه از خوشحالی نمیدونه چیکار کنه 

من فقط عجولم جنسیتشو بدونم وگرنه اصلا واسم فرق نمیکنه ، شوهرم که چند روزه از خوشحالی نمیدونه چیکار ک ...

منم عجولمممم ان شالله که سالمم باشه این مدت و به راحتی بگذرونیم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏