2777
2789

از من ادرس اون دکتر رو میخواد که بره سقطش کنه به نظر شما بهش بدم یانه .ولی میدونم واقعا شرایط نگهداری بچه دیگه رو نداره و اینکه دوتا بچه داره که یکیش ۴ماهشه وصعیت مالیش اصلا خوب نیست. حالامیترسم گناهش گردن منم بیاد به نطرتون چکار کنم خیلی هم اصرار داره

راستشو بگم من یودم میدادم البته اگه بعدها شر شوهرش گریبانگیرم نمیشد من الان خودم راضی بودم همون بیست و یک سال پیش سقط میشدم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده هر چی هم باشه این قتله گناه بزرگی هم داره گناهش میفته گردن تو نا تنها نده بهش باهاش صحبت کن که این کارو نکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یچیزایی هست به اسم کاندوم و ال دی  

خربزه میخوری پای لرزشم بشین

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

عزیزم بهش امید بده تشوبقش کن ک نگه داره بچه شو

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بده بهش ... گناه اینه بچه ای بدون آینده تو این کشور دنیا بیاد...

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

اگ تو بدی میشی شریک قتلش ولی خب اون بچه تو این شرایط ب دنیا نیاد بهتره ولی تو نده بزار خودش کاری بکنه ک بعدها عذاب وجدان نگیری

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

به دنیام بیاد با شرایط والدینش هم خودش ممکنه بدبخت بشه هم پدر و مادرش اذیت بشن هم خواهرو برادراش اونجوریم باز گناهش گردن شماست از طرفی وقتی تصمیم گرفتن بندازن میندازن پس بهتر جای مطئمن و یک پزشک خوب باشه حداقل خانمه بلایی سرش نیاد

اصلانده وگرنه توگناه سقطش توهم شریکی😔

واینکه سالهاست چیزی به اسم کاندوم،قرص جلوگیری،دستگاه آی یو دی اختراع شده پس بارداری ناخواسته بهانه ای بیش نیست

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤