2789
عنوان

دوست کثیف🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 114 پست
هتل ٤ و ٥ ستاره خوبه من خودم فوبياي حموم دستشويي كثيف دارم تو كابوسام مي بينم اما اين هتل ها واقع ...

نه زیادم اینطوری حساس نباشید چون بیشتر مریض میشید دمپایی و حوله و ...همه چیه خودتونو ببرید خودتونو به درو دیوار نزنیدو نشینید تو حمام من خودم هنینطوری تو مسافرت میرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن گربه یه انگل داره که باعث سقط جنین میشه. باسم توکسوپلاماگندی. گربه از هر حیوونی کثیفتره! همش تو ...

اطلاعاتت دراين زمينه خيلي اندكه، يه سرچ بزن درباره اين انگل و نحوه انتقالش و اينكه در كدوم موارد باعث سقط ميشه

دليل اصلي انتقالش هم كثيفي و سهل انگاري بيش از حد ادمهاست

گربه هم جزو تميز ترين حيواناته

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
هتل ٤ و ٥ ستاره خوبه من خودم فوبياي حموم دستشويي كثيف دارم تو كابوسام مي بينم اما اين هتل ها واقع ...

والا فقط یه بار قسمت شده هتل ۴ ستاره برم! بیشتر وسعمون به سه ستاره های مشهد میرسه! هتل ۴ ستاره گسترش تو تبریز رفتم واقعا عالی بود😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آره عزیزم منم دانشگاه بودم از سر عادت بعضی وقتا نوک قلمو دگرو دهن میکردم یه قلموی گربه داشتم یه بار ...

کلا فصای دانشگاها طوریه ک همه اویزون گربه هستن به خدا واس اینه نازایی زیاده

والا فقط یه بار قسمت شده هتل ۴ ستاره برم! بیشتر وسعمون به سه ستاره های مشهد میرسه! هتل ۴ ستاره گسترش ...

دروغ چرا من خودم ٥ نرفتم

ولي ٤ خوب بود

نه گربه اصلا نازايي نمياره

مطالعه كن دراين مورد

اگر دوست داري اطلاعاتت علمي باشه

یعنی اینکاراش عادیه ؟ رژمو چیکا کنم ؟ قطع رابطه کنم ؟نظرت برام مهمه😭

ن عادی نیس 

ولی تو هم زیادی حساسی اگه اذیتی کات کن ولی فقط محض وقت گذرونی خودت باهاش بیرون نرو که طوری رفتارکنی که بهش توهین شه مثلا نزدیکش نشی و پیف پیف کنی😑

گور بابای دنیا و ادماش
واگیرداره؟

والا میگن تو بارداری حتی گوشت گاو و گوسفند رو هم کامل باید بپزین تا این انگل از بین بره. گاو و گوسفند از علفی که ممکنه به فضولات گربه ناقل انگل آلوده باشه، خورده باشن! در این حد این انگل برا بارداری خطرناکه! اگه سبزی پاک نشده و گوشت خام تو بارداری دست زدین، حتی میگن باید کامل دستتونو بشورین.

اطلاعاتت دراين زمينه خيلي اندكه، يه سرچ بزن درباره اين انگل و نحوه انتقالش و اينكه در كدوم موارد باع ...

آخه اسم انگل انگل گربه ست! والا من هر چی گربه تو کرمانشاه دیدم، همشون تو سطل آشغالا میگردن!

ن عادی نیس  ولی تو هم زیادی حساسی اگه اذیتی کات کن ولی فقط محض وقت گذرونی خودت باهاش بیرون نرو ...

ولی اخه ما یه اکیپی هسیم ک اینم توشه مسیرشم بامنه سعی میکنم دیگ زیاد باش دست ندم همش بگم گلوم میسوزه و ...نزارم زیاد سمتم بیاد هفته ای یه بار بریم بیرون

خوب خوندم که باعث نازایی نمیشه ولی باعث سقط جنین میشه و مشکلات دیگه ای برا بچه 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
توام خیلی وسواس داری دیگه شمام نیاز به درمان داری

عه ینی باش دوس بمونم اخه من چیکار کنم 

من اولش گفتم به من چه من دستمو میشورم بهداشتمو رعایت میکنم ولی بعدا فک کردم گفتم بمن مریضی نده