2789
عنوان

دوست کثیف🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 114 پست

به دوستتون بفرمایید« خارجی ها» بعد دستشویی دستاشونو میشورن. حیوونای خونگی رو هم که دست میزنن، هم واکسن زده ان هم حمام شده 😑

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت تمیز نیست و این بده اما لحن و حس بد شما نسبت به اون گربه بدتره😒

گربه رو بیخیال 

دستشو بعد دسشویی نمیشوره 

گفتم یع عده میان حمایت از خیوونا ولی من خودمم به گربه عذا میدم ولی دست نمیزنم چون میدونم تو سطل اشعال رفته از جای کثیف رد شده خیابونیه نه خونگی اصلا این مشکلشو بزارم کنار 

بقیش چی اخه

گربه رو بیخیال  دستشو بعد دسشویی نمیشوره  گفتم یع عده میان حمایت از خیوونا ولی من خودمم ...

حوصله کامنت گذاشتن نداشتم ولی دلم به حال اون دوستت سوخت من خودم خیییییلی به تمیزی اهمیت میدم وقتی از وسایل عمومی مثل اتوبوس استفاده کنم بعدش حتما دستام رو میشورم ولی واقعا این رفتارت زشته یعنی چی که نفسش بهم میخوره مگه با نفسش میخواد چیکارت کنه خیلی مدل حرف زدنت توهین امیزه الان شما خودت مطمئنی که هیچ بیماری ای نداری؟ من حتی فکر میکنم شما وسواس فکری هم داری چون یک ساعته میپرسی دوستیمو قطع کنم یا نه به نظرم اگه میخوای باهاش عین بیمارایه واگیردار رفتار کنی خیلی محترمانه باهاش کات کن که دلش نشکنه 

من اصلااا نمیتونم ب کثیفی هاش فک کنم چ برسه به خوابگاه بخدا امکان داشت خوابگاه عوض کنم

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌
حوصله کامنت گذاشتن نداشتم ولی دلم به حال اون دوستت سوخت من خودم خیییییلی به تمیزی اهمیت میدم وقتی از ...

نه من اصلا به روش نمیارم حتا بش گیر نمیدم 

من گفتم ک اصلا مشکلی باش نداشتم ک کثیفه من خودم بهداشت خودمو رعایت میکنم اون رعایت نکنه ک بمن ربطی نداره ولی یه دفعه به ذهنم رسید ک برای من ضرر نداشته باشه 

من از جایی پرسیدم ک کسی اونو نمیشناسه 

من اصلااا نمیتونم ب کثیفی هاش فک کنم چ برسه به خوابگاه بخدا امکان داشت خوابگاه عوض کنم

من خوابگاهی نیسم اون خوابگاهیه من میگم واس من ضرر نکنه من حواسم هست ب خودم 

نظرم اینه باهاش کات کن 

و رک باش بگو من بدم میاد تو از دستشویی درمیای دستات نمیشوری

بدم میاد به گربه که هزار میکروب داره دست میزنی و دستاتو نمیشوری!!!!!!!!!!!!!!!!!

وگرنه چند وقت دیگه میبینی خودتم شدی یه پلشت متحرک !

نظرم اینه باهاش کات کن  و رک باش بگو من بدم میاد تو از دستشویی درمیای دستات نمیشوری بدم میاد ...

نه گناه داره هیچی نمیگم ولی دیگ باهاش ارتباطمو محدود میکنم کم کم فاصله