2789
عنوان

دوست کثیف🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 114 پست
رژ مایع مو چیکار کنم عوصی زدش  یکیشو میتونم بندازم دور ولی یکیشو تازه خریدم

کادو بده به خودش! بگو برا یادگاری! بعد با یه لبخند ترکش کن! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یا خدا😨😨😨😨😨😷😷😷🤒🤕😷🤒😵 ولی آخر سر مردنه دیگه☠☠☠☠☠☠☠☠😈😈😈😈😈😈😈

اخه گربه همینطوری شنیدم نازایی میاره خودشم واگیرداره مریضیش حالا اینا ب کنار یه عده میگن نه نگو حمایت مبکنن ولی واقعا دیگ گربه خیابونی کثیفخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه گربه همینطوری شنیدم نازایی میاره خودشم واگیرداره مریضیش حالا اینا ب کنار یه عده میگن نه نگو حمای ...

گربه خيابوني بهداشتي نيست

ولي مريضياش واگيردار نيست

اما به لحاظ وسواسي و بهداشتي بايد بشوره ديگه

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
من بمیرمم عمومی نمیرم، فکر کن مسافرت میریم به شمال کشور، تو دور روز سفرمون تا برسیم اونجا فقط دستشوی ...

هتل رو نگو! من اونجا رو هم چندشم میشه! بخصوص اگه مجبور نشم تو هتل دوش هم نمیگیرم!😵 خدایا یاد هتلها افتادم😷 عوضش همسرم با اینکه خیلی بهداشتی تر از منه اما راه به راه تو هتل دوش میگیره😷

گربه خيابوني بهداشتي نيست ولي مريضياش واگيردار نيست اما به لحاظ وسواسي و بهداشتي بايد بشوره ديگه

میگن گربه یه انگل داره که باعث سقط جنین میشه. باسم توکسوپلاماگندی. گربه از هر حیوونی کثیفتره! همش تو آشغالا میگرده😷

گربه خيابوني بهداشتي نيست ولي مريضياش واگيردار نيست اما به لحاظ وسواسي و بهداشتي بايد بشوره ديگه

بالاخره اون گربه جیش میکنه پی پی میکنه یااز جای کثیفف رد میشه خاک توسرش واقعا🤢

هتل رو نگو! من اونجا رو هم چندشم میشه! بخصوص اگه مجبور نشم تو هتل دوش هم نمیگیرم!😵 خدایا یاد هتلها ...

هتل ٤ و ٥ ستاره خوبه

من خودم فوبياي حموم دستشويي كثيف دارم

تو كابوسام مي بينم

اما اين هتل ها واقعا تميزن

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
اخه گربه همینطوری شنیدم نازایی میاره خودشم واگیرداره مریضیش حالا اینا ب کنار یه عده میگن نه نگو حمای ...

آره عزیزم منم دانشگاه بودم از سر عادت بعضی وقتا نوک قلمو دگرو دهن میکردم یه قلموی گربه داشتم یه بار حواسم نبود دهن کردم استادم انقدر بهم گیر داد گفت کار شما از این به بعد خیلی با قلموی گربه هست و موی گربه نازایی میاره برا خانوم ها منم دیگه خیلی مراقبم دهن نکنم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****